wiolcia1659 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 witam.mozecie mi pomóc rozszyfrowaniu co to jest.rysunek przedstawia ludzi bawiącyh się przed chatą.na dole jest napis.teniers kermesse flamande.po drugiej stronie niema nic.wys.5.5cm-szer.5.5 cm.z góry dziękuje za info.
tyfus Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 na blaszce jest reprodukcja tego obrazu :http://www.insecula.com/oeuvre/photo_ME0000087412.htmlale do, od i po co była ? nie wiem
karabin Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Fotka z googla po wpisaniu tego co na twojej blaszce.Pozdro
Weteran-39 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dawno temu była moda, że podobnego typu blaszki z herbami miast,symbolami związanymi z daną miejscowością kupowało się na pamiątkę i przybijało do laski.To był szpan na deptaku w miejscowości turystycznej.
Question
wiolcia1659
witam.mozecie mi pomóc rozszyfrowaniu co to jest.rysunek przedstawia ludzi bawiącyh się przed chatą.na dole jest napis.teniers kermesse flamande.po drugiej stronie niema nic.wys.5.5cm-szer.5.5 cm.z góry dziękuje za info.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.