wiolcia1659 Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Napisano 7 Kwiecień 2011 witam.mozecie mi pomóc rozszyfrowaniu co to jest.rysunek przedstawia ludzi bawiącyh się przed chatą.na dole jest napis.teniers kermesse flamande.po drugiej stronie niema nic.wys.5.5cm-szer.5.5 cm.z góry dziękuje za info.
tyfus Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 na blaszce jest reprodukcja tego obrazu :http://www.insecula.com/oeuvre/photo_ME0000087412.htmlale do, od i po co była ? nie wiem
karabin Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Fotka z googla po wpisaniu tego co na twojej blaszce.Pozdro
Weteran-39 Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Dawno temu była moda, że podobnego typu blaszki z herbami miast,symbolami związanymi z daną miejscowością kupowało się na pamiątkę i przybijało do laski.To był szpan na deptaku w miejscowości turystycznej.
Pytanie
wiolcia1659
witam.mozecie mi pomóc rozszyfrowaniu co to jest.rysunek przedstawia ludzi bawiącyh się przed chatą.na dole jest napis.teniers kermesse flamande.po drugiej stronie niema nic.wys.5.5cm-szer.5.5 cm.z góry dziękuje za info.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.