aro75 Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Link do części 2 http://www.odkrywca.pl/skarby-lubelszczyzny-vol-2,682939.html#682939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Żeby godnie rozpocząć wątek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 To i ja nie będę gorszy, ;),... 3 godziny chodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Zapomniałem powiedzieć że chodziliśmy na dwa baty, ale to chyba widać:) i miejsce dziewicze...zero dołka..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 hmmmm ale to same szklanki i zapały, nic szczególnego a klamerka mhmmmm palce lizać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 8 Kwiecień 2011 Share Napisano 8 Kwiecień 2011 ładnie ładnie :)ja bym chciał taki zestawik mieć choć jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Der Szpadel, jasne zwykłe" zapały...zaptam, wykopałeś kiedyś 18 sztuk w 3 godziny?Jeśli tak, to poproszę o fotki,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Nawet jakbym wykopal 47 w 3 godziny to nie wzruszyloby mnie to tak jak gdybym tydzien lazil za klamerka.Nie oburzaj sie tak kurze pluco zapal to nie klamra co jednak nie znaczy ze trafienie nic nie warte, wrecz przeciwnie, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Spokojnie, wiem że klamerka jest zajebista:)A wiem tym bardziej że widziałem naocznie, bo mój kolega ją drapnoł, ja jednak lubię artyleryjskie fanciki, każdy ma to co lubi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Jak ja znajduje zapał to się jaram jak 150. A jakbym znalazł całą szklankę to bym do niej chyba narobił z radości. Jak ktoś chodzi z wykrywką od 20 lat to dla niego normalka, ale dla innych to szczyt marzeń, więc tekst typu co to takiego, w sumie nic", jest mocno deprymujący. Wiadomo, że klamra jest mistrzowska, ale w dzisiejszych czasach 98% z nas ma małe szanse, żeby takową trafić, więc cieszy wszystko co wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Dokładnie cieszmy się tym co wychodzi bo za pięć lat będziemy się cieszyć lotką od szrapnela.Pozdrawiam i mega fantów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 A może któryś z kolegów szuka przy granicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Poprawiłem mmiejscówkę, z dzisaj:) 19 zapałów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Gratulacje,wrzuć fotki po oczyszczeniu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Odczytaj wartości z czasówek i szukaj miejsca skąd strzelali, może wyjdą łuseczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 pooshkins a jak sie to przelicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Z tego co kiedyś przeczytałem, podziałka na zapalniku podaje odległość nie czas kiedy szrapnela miał się rozerwać.Poshkins dzięki za sugestję, też o tym pomyślałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Mój pierwszy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 nawet zdrowizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.