Skocz do zawartości

Powoli zaczyna mi brakować sił.....

sylwekkrawczyk

Rekomendowane odpowiedzi

wskaż forum gdzie nie ma kasztanienia, dziwnych wpisów, wpisów nie na temat itd. To jest internet i niestety każdy może dodać coś od siebie na to nie masz i nie będziesz miał wpływu, tak jest tutaj, na forum o motoryzacji i pewnie na forum o lalkach barbie też,

życie Panie, życie

pozdro!

Każdy ma jakieś zastrzeżenia jeśli idzie o forum,takie życie

w sprzęt poszukiwawczy"nawet nie zaglądam bo nie ma po co..
co rusz:
jaki wykrywacz do....zł" itp itd,mam swój wykrywacz,nie planuje zmieniać jak na razie więc nie zaglądam,bo po co? po wciąż powtarzające się wątki i wieczny marketing armanda:)

krzyżyk na drogę?

sylwekkrawczyk,niezależnie od wszelakiego trolowania na forum można nabyć sporo wiedzy,to że są debilizmy i my nie mamy mocy by to zmienić nie znaczy że należy się obrażać.

Za tym forum wg mnie przemawia jego przejrzystość,łatwo się można zorientować co gdzie jak..a durne posty są wszędzie,na każdym forum,w całej sieci

sylwekkrawczyk,nie idź tą drogą:)nie uciekaj,czyż nie lepiej siedzieć na forum gdzie wiesz jak się już poruszać,kto jest specem od czego,znasz trochę zwyczaje",wiesz którego moda nie należy drażnić..

moja wiara w fachowość tegoż forum legła w gruzach"
fachowość!nigdzie nie uciekała ,,zobacz ile speców mających renomę wśród userów:od klamerek,zegarków,białej broni.. można by wymieniać..

:)

@sylwekkrawczyk,omijaj dział sprzęt a sił przybędzie:) To fakt że wypowiadają się tam osoby nie mające pojęcia o konkretnym wykrywaczu bo nigdy nie mieli go w ręce i powielają pierdoły innych mądrych inaczej. Pewien mędrzec wypowiedział się nt.wykrywacza Midas,że ten słabiutki na kolor jest i nic kolorowego nie da się nim uświadczyć a ja od tego czasu już torbę łusek nakopałem. Po co robią takie wpísy to nie wiem. Błazny jednym słowem.
Pozdro.

sylwekkrawczyk:
Dzisiaj drodzy adwersarze moja wiara w fachowość tegoż forum legła w gruzach. I nie będę przepraszał za to,że się tu rejestrowałem, ja tylko pójdę swoją drogą,która jest rozbieżna z tym forum. Ale przecież ja tylko sobie to wymyśliłem ......."

Straszne :(
Ja tez jak zobaczylem bazarowa budke z wykrywka i cenami wykopkow tez zareagowalem podobnie. Rece mi opadly.
Ale ja sie podnioslem i dzielnie trwam, nie dalem sie powalic glupocie. Odzyskam sily i z nowa energia wystawie sie na ciosy podobnych fachowcow :)
Czego i Tobie zycze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie