małrer Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 ta zniewaga krwi wymagahttp://www.hanter.pl/articles/3428-niemcy-wysmiewaja-polskich-mezczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 jak wyśmiewają męszczyzn ... to mogą, na zdrowie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 A najlepsze jest to,że głównego bohatera gra naprawdę Polak :)Fakt mieszka w Niemczech, ale urodził się w Polsce i na każdym kroku podkreśla,że jest Polakiem. Twierdzi że to takie przełamanie polskich stereotypów że niby potrafimy się śmiać sami z siebie itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 30 Marzec 2011 Autor Share Napisano 30 Marzec 2011 niech pośmieje się z helmutów to zobaczy jaki odzew będzie z ich strony;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 uuuuuuaaaaa.....hahahahadobre....mnie sie podobalo... fajny akcent ma facet, a najlepsze jest to ze przy okazji zjechal baaaaaaaaaaardzo popularny i lubiany program <bauer sucht frau> i jego prowadzaca.... dobry jest i tyle.jesli mieszka w niemczech, to wie z czego sie ponabijac.panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 A Ty tu czego?I gdzie byłeś, jak Cię nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 YETI..... jak milo... :)tzzzzz.... mowie tylko ze mi sie podobalo... nic wiecej...pracowac trzeba... i tyle...panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Ja cały czas mam nadzieję, że ta wspólna kawa nas nie minie... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 napewno, ja tez nie stracilem nadzieji... :D.wiem tylko, ze na jesien bedziemy w tych okolicach.mam nadzieje, ze tym razem sie uda :)panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 a'propos dilalog nasz zboszyl od tematu zadanego w watku... na kartonik nie mam ochoty :):) rozumiesz Yeti, mody i te sprawy... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Trzymajmy się wersji, że umawiamy się na konspiracyjne spotkanie V kolumny, która swe macki ( w ramach rewanżu za skecz" ) wyśle prosto z piastowskiego Wrocławia za Odrę...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 ok, wiec zostajemy przy tej wersji, pozdrawiam panzerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 30 Marzec 2011 Share Napisano 30 Marzec 2011 Może i filmik dobry,ale ja nie mam humoru widząc naszego ptaka na piersi aktora szwargocącego w niemiłym dla mojego ucha języku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Ci męszczyźni" to w slangu Czesia z włatców much?( Mężczyzna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikp199217 Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A my z niemców smiac sie mozemy ? ;) http://www.youtube.com/watch?v=bFV295bGdkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.