Skocz do zawartości

żółta kartka

morfeusz27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem w szoku, wchodzę na forum, patrzę a tu druga żółta kartka, nawet nie wiem za co. Pierwszy raz przekląłem, rozumiem, przyjąłem baty, ale druga ? Nikomu nie ubliżam, śledzę wątki i staram się być OK, ale szanowny wielki brat wlepił mi kolejną żółta kartkę. Czytając niektóre posty widzę, że niektórym wolno więcej, niektórym mniej. Może i za ten wpis dostanę kolejną zółtą kartkę i wpis że jak mi się nie podoba to mogę opuścić forum.......... Panowie moderzy oświecicie mnie ?
  • Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Po pierwsze primo- nie dostałeś @?
Po drugie primo ( taka mantra )- dlaczego pytasz na Forum a nie wyślesz @ do moda?
Po trzecie primo- jam Ci za rany" wlepił...

Pozdrawiam.

PS A było to z dwa, trzy dni temu- gratuluję refleksu :-)
Napisano
Yeti,czasem wnioski za order nie dochodzą na maila,kilka razy także ich nie dostałem i musiałem robić śledztwo kto mi wrzepił kartona..
Napisano
Słyszałem z dobrze poinformowanych źródeł że amnestia ma być w rocznicę rewolucji październikowej czyli w czerwcu.

Pozdrawiam
Napisano
Oj koledzy nie ładnie nepotyzm kwitnie na forum.Już wiem dlaczego koledze Hebda wiele rzeczy uchodzi na sucho.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie