GEORG101 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Ja bym kuł..inaczej się nie dowiesz.Jak wykujesz daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Jak wykuje to na pewno się nie odezwie hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Dokładnie,miejmy nadzieje,że jednak wykuje i napisze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Był czas żniw..niestety ostatnio znalezione depozyty,okazały się wszystkie opróżnione.Prawdopodobnie zaraz po wojnie.Ale i tak adrenalina była.Niestety po odkopaniu czas prysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Rasowa miejscóweczka pod starym dębem,niestety pusta kanka.Sovereign zawsze musi się załapać na sesji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2011 W tą niedziele znalazłem jeszcze dwa gliniane garnki z rzeczami,niestety nie miałem aparatu.Pozdrawiam i darz dół.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Niekoniecznie, skrytki mogły po prostu nie zostac wykorzystane. Bodaj w 1943 już robili miejsca na schowki...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 23:04 05-04-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 To raczej kasztanowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2011 Po dłuższej przerwie,udało się wybrać w teren.Tym razem w depozycie 25 litrów nafty.Depozyt znaleziony koło młyna,myślę,że jeszcze mnie ta miejscówka zaskoczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Pełen czad.działaj kolego.Pozdro z opolskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2011 hehe..Czad to jest przy wykopywaniu..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Listopad 2011 Autor Share Napisano 25 Listopad 2011 I w ta niedziele miałem szczęście,depozyt ze szkłem i porcelaną,schowany w parniku-beczce.Beczka wysoka na około 120 cm.Schowana płytko ok.30 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Listopad 2011 Autor Share Napisano 25 Listopad 2011 Emocje przy wyciąganiu zawartości-bezcenne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Listopad 2011 Autor Share Napisano 25 Listopad 2011 Po takiej zachęcie...Na pewno tam jeszcze wrócę i poszukam sztućcy..Byłby komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 Krol morze byc tylko jeden i jest to SOVERGIN GT!!!!!!pozdrawiam z opolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 Co wy z tym morzem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 25 Listopad 2011 Autor Share Napisano 25 Listopad 2011 Morze taki dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 daj zdjęcia ciekwszego szkła po umyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 Trochę tego jest..wiec i zmyciem zejdzie.Jak wszystko będzie czyste to dam zdjęcia.Niezły posag dla przyszłej małżonki..hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Ciekaw jestem jaką to kiedyś dla kogoś stanowiło wartość, że zostało tak misternie ukryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 Teraz możemy sobie każdą rzecz kupić w supermarkecie za małe pieniądze a kiedyś każda najmniejsza rzecz miała dużą wartość,zwłaszcza pod koniec wojny gdy było ciężko z surowcami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 No proszę,widzę że kolega miał kolejną ciekawą przygodę,moje gratulacje:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 Oby nie ostatnia..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 I ta niedziela była dla mnie szczęśliwa..Dzisiaj trafiły się dwa depozyty z porcelaną-ostatnio mam szczęście do porcelany.Pierwszy depozyt znajdował się na parkowej drodze-na nieszczęście bardzo płytko i prawie cała porcelana pod wpływem nacisku popękała,zostało całych parę talerzy...I tak radość była wielka radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.