GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Niedaleko po niemieckich zabudowań na przepisowej skarbie znalezione 2 depozyciki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Może nic wartościowego ale emocje i tak były.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Z drugim depozytem nie było już tak łatwo,ponieważ niefortunnie wyrosło na nim drzewo i była walka z korzeniami.Bez siekierki się nie obyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Łyczki,łyżeczki i widelce,do kompletu brakuje tylko noży.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 W tym 6 łyżeczek srebrnych,przynajmniej tak mi się wydaje.I będę miał się czym ogolić-jako ciekawostka plastikowa gile tka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnecik123 Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Hehe fajne fanciki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Dzięki,to mój piaty depozyt,pierwsza była kana ale nic wartościowego.Musze przyznać,że emocje i adrenalina przy kopaniu i domysłach,,co tam może być'' jest naprawdę bardzo duża i można się uzależnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Dokładnie kolego można się uzależnić:) mój pierwszy depot był z porcelaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Żaden dopalacz chyba by nam nie dał tego ,,kopa''..Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 Daj fotki sztućców po czyszczeniu. Czasem trafiają się monogramy. Gratuluję trafienia, w tym temacie polecam ciekawy artykuł W. Stojaka w aktualnym Odk, świetnie opisał grzebanie w cudzych rzeczach" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Jutro postaram się wyczyścić i dać fotki i dzięki za info dotyczące artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 gratulacje!!!!adrenalina daje w czachę przy takich depozytach,wiem coś o tym pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 wojtek trafił jakiś schowek??? pamiętam książkę z programu poszukiwacze skarbów z darkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 To była chyba niedziela depozytowa bo mi też wpadło co nie co ach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Zapach depozytu nie zapomniany dłonie śmierdzą cały tydzień bez cenne ale emocje mmmm żadna odznaka tego nie przebije no może krzyż hiszpańskipozdrawiam z opolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Witam szanownych kolegów,dzisiaj nie chwaląc się pobiłem swój własny rekord którego chyba już nie pobije ale nigdy nic nie wiadomo.Wydobyte dzisiaj zostały cztery kaneczki.Piękny widok jak tak sobie siedzą w ziemi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Ale jeszcze ładniejszy jak są wydobyte a przy nich najlepszy sprzęt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Niestety tylko stare rzeczy ale i tak cieszy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Szkoda,że nie bilon..1900 marek-kiedyś musiało to być kawał kosiarki.Jako dodatek,książeczka oszczędnościowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 I wszystko jesne Król jest tylko jeden Sovereign GT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 W kieszeni był jeszcze ekstra dodatek..Szczerze mogę wam się koledzy przyznać ,że jestem uzależniony od kopania...hehe.Pozdrawiam i życzę głębokich dołków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Ma już u mnie dożywotnia emeryturę- nie zamieniłbym na żaden inny sprzęt.Naprawdę nie jeden raz mnie zaskoczył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 mój niestety jest w naprawie ale z mojej winy tęsknie za nim bardzo mam pytanko co ci na kankach pokazywał wyswietlacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEORG101 Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Wyświetlacz już został z początkowego przyzwyczajenia,najbardziej poznaje po dźwięku,który dla kanki jest charakterystyczny.Na kankach była jeszcze schowana piła od krajzegi co pomogło w odnalezieniu depozytu.W sumie były wda depozyty po dwie kanki.Naprawdę koledzy uczucie nie do opisania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.