kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Witam kolegów expertów.wypraska z widocznymi miejscami po szpilce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Niecierpliwość to straszna przywara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Naramienny emblemat wojsk samochodowych wz 19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Żołnierskie bo oficerskie były haftowane...uzywane w WP mniej więcej do końca lat dwudziestych.Gdzie wyszło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Wyszło miejscu poligonu ss w rejonie dziemian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 stock84 masz moze jakieś linki jak owe wyglądały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Linków nie mam ale mam literaturę.Zdjęcie z magazynu Mundur i broń" nr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Panowie może jeszcze więcej informacji bo szperam i nic w sieci nie moge znaleść Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 I raczej nie znajdziesz.Nie wszystko jest na szczęście w necie.Powiedz co dokładnie chcesz wiedzieć?Nie wiem czy powinienem szastać po internecie zdjęciami z tego magazynu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Właśnie na takim foto mi zależało dzięki stock84.Zastanawiam sie tylko z kąd taka mieszanina przedmiotów w jednym miejscu.dosyć blisko znalazłem też ładny polski hak mundurowy.Widać dość rzadki ten emblemat przynjmniej ja nie spotkałem sie jeszcze z takim.Fajnie bo to sprawia ze daje mi jeszcze więcej satysfakcji.Dzięki stock84. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 95% osób z tego forum(a może i więcej) pewnie się z takim nie spotkało i nawet po zobaczeniu tego wątku za jakiś czas o tym zapomnie.Fakt jest rzadko spotykany to emblemat - zniesiony już w 1927 roku.Nie jest jednak jakos niezwykle cenny.Na drugiej mojej fotce jest rewers tej odznaki(gwoli ścisłości).pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Jesli możesz przesli mi tą drugą fotke rewersu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Witam kolegów expertów.wypraska z widocznymi miejscami po szpilce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Tył z widzocznym miejscem po szpilce lub innym uchwycie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kribmw Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 I jak panowie czy są jakieś namiary co to może być?Wygląda jak samochód ze skrzydłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kribmw
Witam kolegów expertów.wypraska z widocznymi miejscami po szpilce.
14 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.