kindzal Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 Artykuł został usunięty z powodu zgłoszenia o naruszenie praw autorskich. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 16:12 28-11-2014
Czlowieksniegu Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Całego nie zmęczyłem, ale czy zamierzeniem autorki było zrobienie z podmiotów lirycznych osób o inteligencji na poziomie średnio rozwiniętego pantofelka*?Inna sprawa, że od czytelników również niewiele się wymaga...* Nie chcę towarzystwa z Braniewa obrazić, ale takie odniosłem wrażenie.Za które niniejszym przepraszam, jeśli tekst był autoryzowany.
kindzal Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 Ale przynajmnie jakos pozytywnie pisza, tak dla odmiany.
fuks_ag Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Mimo przeplatanek pieprzowo-dżemowych, spodobał mi się ich sposób na stare rzeczy, mogą swą pasję przedstawić legalnie innym. Fajnie, ze w działaniach popiera ich lokalna społeczność. Postanowili coś zrobić wspólnie i udało się, mają swój klubik i fanklubik.Ps. tydzien temu poddałem redakcji miesiecznika ODKRYWCA pomysł na zjednoczeniese hobbystów-poszukiwaczy w ogólnopolskie stowarzyszenie. Niestety redakcja nie odezwała się w tej sprawie:http://www.odkrywca.pl/zjednoczmy-sie-,664902.html#664902Trochę innym zazdroszczę ,że mogą coś razem zrobić.
Defekt Napisano 27 Luty 2011 Napisano 27 Luty 2011 Wg mnie bardzo pozytywny tekst. Nawet co nieco z niego wyniosłem.
Weteran-39 Napisano 3 Marzec 2011 Napisano 3 Marzec 2011 Przeczytałem całość studentka pisze fajnie.Oni się potrafili zjednoczyć pamiętając że kupy nikt nie ruszy.Wnioski nasuwają się same.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.