Skocz do zawartości

Mix 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Odstepy są małe 2-3 cm ale na takie blaszane garnki to w zupełności wystarczy.Choć jeden jest w pełnej farbce:)
Jeden jeszcze nie zamontowany.A żeby się nie kolibotały zastosowałem taki druciany patencik.

Nie tylko na tym jade, na Kijaku, Porwicie, Satorze, Zawistowskim itd także.Wolę wydać stówe na dobrą książkę niż na kolejnego orzełka czy jaki bagnet:)

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Z racji że u mnie już sporo śniegu a obiecane było przyjechać do kumpla więc wybraliśmy się w centralne rejony kraju zapolować na grubszego zwierza z lat 44-45.Choć nastawiony byłem sceptycznie bo ruszczyzna czy niemczyzna nie przedstawia dla mnie większej wartości" to rozczarowałem się pozytywnie.

Zdziwiła mnie na początku duża ilość większych często głębokich sygnałów, a okolica blisko wielkiego skupiska kopaczy.

gratulacje fantów:)co do tych drzwi...śliczne znalezisko...ale takie same...hm...jeden kolega z forum kompletuje 251...hm...a może i Ty spróbujesz?zaczynając od tej części?bo jeśli były drzwi to moze i wiecej tego tam leży...

Cześć Czarek.Więcej w najbliższej okolicy nie leży - sprawdziłem:)Ale nie wykluczone, że cośtam minęliśmy poza tym pozostaje jescze dalsza okolica.

Co do rekonstrukcji.Musiałbym albo podwozie albo wanne kopnąć żeby poważnie o tym myśleć.Poza tym do tego trzeba mieć zapał, wiedzę, zaplecze techniczne i finansowe.

W okolicy z ciężkich części mechanicznych wyszły tylko kawałki jakieiś wielkiej zębatki-prawdopodobnie po wybuchu.Kiedyś tam wrócę to może coś się jeszcze trafi.Wesołych świąt.Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie