pikami Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2011 Czy ktoś z was kiedyś znalazł coś i przerobił na jakiś gadżet .Chodzi mi o rzeczy mało historyczne.Tu myśliwski 7,62x63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Trochę się kiedyś pobawiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 6 Luty 2011 Autor Share Napisano 6 Luty 2011 Na tylu chłopa tylko Vis coś wydłubał:( .Tu aluminiowy grot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 6 Luty 2011 Autor Share Napisano 6 Luty 2011 Teraz prawie jak Viking . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Przypadkowo trafiłem na ten zapomniany wątek,a że wydaje się ciekawy wrzucę swoje ostatnie rękodzieła:)Na foto pierwsza wykonana zapalniczka benzynowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Druga..o wiele lepiej dopracowana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Jest czym podpalać fajka,musi być gdzie popiół strzepywać:)Tutaj po trafieniu:http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum26/2_copy320.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Największy kawałek pierścienia wiodącego trafionego kiedyś żal było opylać na złom.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Ale przeglądając co ludzie wrzucają do ID znalazło się zastosowanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Nożyk do listów:)(Jeszcze nie ukończony)Co do fotki visa z pociskiem z oczkiem to także kiedyś tworzyłem takie breloki/wisorki póki nie trafiłem na kulkę wskaźnikową.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Hebdziak ... ty mi musi zapalniczkę zrób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Wskaźnikowe ruskie są mało estetyczne i średnio wyglądają na klacie,wiec nie ma co płakać:) Z polskimi SC z zatopionym srebrnym oczkiem z kolczyka zauważyłem dziwną(?) prawidłowość.Wystarczy pokazać takowy babie i po wisiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Visku,co do scZauważyłem że lepiej jest wytopić cały ołów i oczko wprawić na poxipol.Lżejszy i mniej toksyczny wtedy taki kolczyk/wisiorek.Z babą o prawda,miałem tego garść i już nie mam o koleżance się spodobało i też chciałaby..":)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 23:16 10-04-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Ruska 45 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Zastosowanie identyczne.Skorupa po hukowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Hebda zgadza się co do ołowiu,jednak ja mam być oryginał to i ołów musi być.Zdekowanych nie trawię:)Martwi mnie natomiast co innego,patrząc na rekwizyty w tym wątku dochodzę do niepokojącego wniosku - wszyscy jesteśmy zboczeni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Coś w tym jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriiix Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgadzam się zastosowanie znajdek jest różnorakie :)Jest to jak koledzy powiedzieli zboczenie, a jego wyeliminowanie raczej ciężkie.Wstyd się przyznać u mnie nawet kaktus rośnie w łusce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriiix Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 kolejne zastosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Maj 2013 Share Napisano 27 Maj 2013 Kwiaty na przeprosiny już nie starczą..Ale kolejne rękodzieło jest:)Jeszcze końcowa polerka i można iść przepraszać:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Maj 2013 Share Napisano 27 Maj 2013 Masa jest, pewnie się lasce trochę uszy wyciągną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Maj 2013 Share Napisano 27 Maj 2013 Masy nie ma:)Ołów wytopiony,planowałem dać na cynę bo lżejsze ale ostatecznie strzykawką napełniłem poxipolem zatapiając oczko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Niedługo urlop.Parę dni Woodstock a potem już wiem co będę dłubał..Największy projekt to będzie jak do tej pory:)Na foto figura próbna by wyczuć metal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.