gajowy408 Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 http://torun.gazeta.pl/torun/1,35576,9021337,Wybuch_na_Podgorzu__Nie_zyje_jedna_osoba.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Polegli są ofiarami wojny i pola walki.Tego delikwenta zabiła fantazja ( zamierzony i delikatny eufemizm ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy408 Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2011 żołnierzem raczej nie był wiec może przesadziłem z tym poległ".No ale słabo mi się robi na sam fakt,że taki stary a taki głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Wielu z nas podczas poszukiwań trafia na iespodzianki". Niektórych świerzbią rączki, żeby skorupkę zabawki" koniecznie pozyskać do swojej ekspozycji (choć ten przypadek dotyczył czegoś innego). Ja na szczęście za bardzo się boję i obym tego strachu nie pozbył się nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 znaleźli jeszcze sporo niebezpiecznych rzeczy fragmenty amunicji"co oni piszą od kiedy odłamki są niebezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek250 Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 z tego co zrozumiałem z tego artykułu on nie rozbierał tego żeby uzupełnić swoją kolekcje ani w tych złych zamiarach, poprostu już w naszej POLSCE KOCHANEJ tak jest.. skromna emeryturka,rencina że wyżyć się nieda.. i ludzie czepiają się byle czego żeby pare złotych dorobić i dlatego później są TAKIE OTO SKUTKI...a najgorsze jest to że (bywa tak) że nasze wspaniałe władze (niewiem akurat w tym przypadku) robią takiego człowieka za przestępce, bandziora itp... bo majstrował przy ładunkach wybuchowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Ten link tu pasuje jak ulał.http://www.specops.com.pl/forum/topics70/ida-bombowe-wakacje-vt2543.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Skończył 65 lat, dostał tą jałmużnę od państwa albo i też nie, to musiał dorobic żeby móc związac koniec z koniec. Wiadomo, że gdyby miał wystarczająco kasy przy tyłku to nie sprzedawałby na złom tego ałatajstwa"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Panie i Panowie...Co ma niepiernik do wiatraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Niby nic ale jednak...Jak mam zły humor to szukam zaczepki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy408 Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2011 Ryzyko zawodowe tak to się zwie gośc mieszkał przy wjeździe na poligon .Do poligonu miał jakieś 20-30 metrów .Na pewno nie była to jego pirewsza wizyta na poligoniku za to na pewno ostatnia.Detal wygwizdał mu w imadle,które rozerwało.Tak to się kończy.Nie wiem co trzeba sobie myślec aby zbierac takie śmieci i przynosic je do domu.Odradzam wszystkim takie zabawy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.