Skocz do zawartości

Kolejny poległ

Rekomendowane odpowiedzi

Wielu z nas podczas poszukiwań trafia na iespodzianki". Niektórych świerzbią rączki, żeby skorupkę zabawki" koniecznie pozyskać do swojej ekspozycji (choć ten przypadek dotyczył czegoś innego). Ja na szczęście za bardzo się boję i obym tego strachu nie pozbył się nigdy.

z tego co zrozumiałem z tego artykułu on nie rozbierał tego żeby uzupełnić swoją kolekcje ani w tych złych zamiarach, poprostu już w naszej POLSCE KOCHANEJ tak jest.. skromna emeryturka,rencina że wyżyć się nieda.. i ludzie czepiają się byle czego żeby pare złotych dorobić i dlatego później są TAKIE OTO SKUTKI...
a najgorsze jest to że (bywa tak) że nasze wspaniałe władze (niewiem akurat w tym przypadku) robią takiego człowieka za przestępce, bandziora itp... bo majstrował przy ładunkach wybuchowych...

Skończył 65 lat, dostał tą jałmużnę od państwa albo i też nie, to musiał dorobic żeby móc związac koniec z koniec. Wiadomo, że gdyby miał wystarczająco kasy przy tyłku to nie sprzedawałby na złom tego ałatajstwa"...

Ryzyko zawodowe tak to się zwie gośc mieszkał przy wjeździe na poligon .Do poligonu miał jakieś 20-30 metrów .Na pewno nie była to jego pirewsza wizyta na poligoniku za to na pewno ostatnia.Detal wygwizdał mu w imadle,które rozerwało.Tak to się kończy.Nie wiem co trzeba sobie myślec aby zbierac takie śmieci i przynosic je do domu.Odradzam wszystkim takie zabawy.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie