jacko33 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Witam. Dostałem prośbę o przekazanie do jak najszerszej wiadomości prośby o podpisywanie petycji w sprawie obrony polskich szkół na Litwie. W imieniu organizatorów dziękuję za udział w akcji.http://www.wilnoteka.lt/pl/tresc/w-obronie-polskich-szkol-na-litwiePozdrawiam.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Podpisane ,(nie zapomnajcie kliknąć w link w wiadomości zwrotnej -to potwierdzenie podpisu)Przeczytajcie koniecznie ,,Podpisz,przekaż dalej,, na litewskiej stronie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 podpisałem, mam nadzieje że zaakceptowało jak należy i ze podpis będzie ważny, bo sie na liście nie znalazłem, może tak szybko rośnie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 No i poszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.