miko Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Poszukuję książki o tematyce 2 wojennej, której treść będzie pasowała do tematu: Nie zawsze bywa łatwy...O trudnym patriotyzmie na przestrzeni wieków". Szukałem, zastanawiałem się, ale nie mam pomysłu jaka książka byłaby odpowiednia. Mam nadzieję, że oczytani koledzy pomogą :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Poszukaj chociażby czegoś o AK i jego historii po wojnie. Możliwości i książek jest multum, określ sobie jak rozumiesz temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Jerzy Ślaski Polska walcząca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsjanin Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 proponuje ksiazke Danka partyzantka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Adam Majewski, Zaczęło się w Tobruku,Lublin 1974.Czyli książka m. in. o Adolfie Bocheńskimhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Maria_Bocheński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nirven Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Na prezentacje szkolną podejdą nawet Kamienie na szaniec"Drążąc tematykę powstańczo-partyzacką, ośka i Parasol" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miko Napisano 21 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2011 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, zapomniałem o tym wątku :). Kamienie nie mogą być bo to lektura z gimnazjum, a chodzi o prezentację maturalną :P. Pomyślałem o książce Bratnego Kolumbowie", ktoś czytał i wie czy duża część książki odpowiada tematowi Nie zawsze bywa łatwy..."? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 miko,napisałem Ci na gg co i jak:) ie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera"salut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.