janowicz Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Polecam do posadzenia borówkę wysoką. Nie trzeba o to specjalnie dbać a owoce ma rewelacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 Wędził ktoś drewnem orzecha włoskiego? Nie wiem czy opłaca się składować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Nie opłaca się kolego wędzisz każdym owocowym liściastym (najlepiej wiśnia ,czereśnia ) .Smacznego i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Karpik- z tego co wiem, drzewo orzecha włoskiego jest cierpkie i gorzkie". Ja, na ubiegłe Święta :-), jabłonkami wędziłem... Teraz z resztą przy mnie stoi spory kawał wędzonki ze słoikiem chrzanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Najlepiej wędzić surową olchą i w pół suchym dębem,bynajmniej tak u mnie wędzą masarze którzy robią wyroby na wesela i święta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2011 Olcha i dąb to sposób popularny i smaczny ale z opini wynika, że nic nie przebije owocówki.Pytam o orzecha bo dziś małą integracje wzbogaciło małe ognisko z jeszcze mokrych gałązek orzecha. Dym strasznie duszący i gryzący w oczy ale zwyczajna i ziemniaczki wyszły przepyszne:) Może do miksa z owocówką się nada:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2012 http://pzd.pl/artykuly/5868/113/28-czerwca-2012---rozprawa-PZD-przed-Trybunalem-Konstytucyjnym.htmlŻeby nam komercja działek nie zjadła:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjec Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 działke sprawdz wykrywka najlepiej :)pozdroR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Nie działkę, tylko rządzik i to samą sztycą.Dziś w radiu, Pani z rządu szczerze i bez ogródek:) stwierdziła, że jeżeli trybunał wrzuci ustawe do kosza to zanim doprowadzą nową ustawę do porządku złodzieje zdąrzą sprzedać co chcieli. Taka większa kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.