Skocz do zawartości

Co rozkopać po wykopkach czyli poradnik działkowca.

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
Napisano
Karpik- z tego co wiem, drzewo orzecha włoskiego jest cierpkie i gorzkie". Ja, na ubiegłe Święta :-), jabłonkami wędziłem... Teraz z resztą przy mnie stoi spory kawał wędzonki ze słoikiem chrzanu.
Napisano
Najlepiej wędzić surową olchą i w pół suchym dębem,bynajmniej tak u mnie wędzą masarze którzy robią wyroby na wesela i święta ;)
Napisano
Olcha i dąb to sposób popularny i smaczny ale z opini wynika, że nic nie przebije owocówki.
Pytam o orzecha bo dziś małą integracje wzbogaciło małe ognisko z jeszcze mokrych gałązek orzecha.
Dym strasznie duszący i gryzący w oczy ale zwyczajna i ziemniaczki wyszły przepyszne:) Może do miksa z owocówką się nada:)?
  • 1 year later...
Napisano
http://pzd.pl/artykuly/5868/113/28-czerwca-2012---rozprawa-PZD-przed-Trybunalem-Konstytucyjnym.html

Żeby nam komercja działek nie zjadła:(
Napisano
Nie działkę, tylko rządzik i to samą sztycą.

Dziś w radiu, Pani z rządu szczerze i bez ogródek:) stwierdziła, że jeżeli trybunał wrzuci ustawe do kosza to zanim doprowadzą nową ustawę do porządku złodzieje zdąrzą sprzedać co chcieli. Taka większa kropka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie