steell Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Pytałem sie o przyczepę bo zaciekawiły mnie elementy które zaznaczyłem kolorem czarnym na moim byle jakim zresztą rysunku, czy to złudzenie czy faktycznie tam coś takiego jest, jeżeli jest to jeszcze raz pytam co to za przyczepaByły długie wątki na forum o RSO ale takiej przyczepy nie widziałem no chyba ze to złudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 16 Listopad 2010 Autor Share Napisano 16 Listopad 2010 może wróćmy do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Babie Doły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Hanomag z 4 Dywizji Pancernej w chwili kapitulacji na Mierzei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 ...takiego typu była ta przyczepka z Babich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitz45 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Jak zwykle niezawodny @ndrew, rozwiązał kolejną zagadkę, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 18 Listopad 2010 Autor Share Napisano 18 Listopad 2010 Zdjęcie zamieszczone przez @ndrew w pewnej książce widnieje, jako: kurlandische kuste" - kurlandzkie wybrzeże, ale , mi również wydaje się ,że są to Babie doły(tylko te pojazdy ze zdjęcia,jakoś do babich nie pasują).. Objechałem pół kurlandii , ale tak wysokich klifów w prawdopodobnych miejscach nie widziałem.. Wracając do tematu widzę tam tylko 250..Pozdr.Konigsberger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 18 Listopad 2010 Autor Share Napisano 18 Listopad 2010 Ale być może w tle jest 251 , z podniesionym pak 40.. choć ciężko cokolwiek rozpoznać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Tak na moje oko to może być tak.Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomadm Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Gdańsk 5-ki nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomadm Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Trochę odbiegłem od wątku te dwa jeszcze w świetnej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomadm Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 2-gi front białoruski gdzieś na pomorzu prawdopodobnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 Nadwojciech, 1 to Panzerwerfer 42 na Maulitier'rze, a 2 to sdkfz 251/22Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 aaaa sorry, tak to jest jak się czyta watki od końca:P myślałem że się pytasz o te pojazdy, zwracam honor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 HeHe pozdro. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Ten sam rejon Babich Dołów - Hanomag jest morzu po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 ...maly offtopic: Maultier który też tam był. Dopiero później skojarzyłem że ten pojazd stoi w wodzie akurat w ty miejscu-fotka jest b. nie wyraźna. Na burcie nr3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@ndrew Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 ...inny Maultier po lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 19 Listopad 2010 Autor Share Napisano 19 Listopad 2010 Tak mi się wydaje , że to w morzu to chyba jednak 250-tka - troche przykrótki , jak na 251 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Ale niemiaszki musiały uciekać :) tyle sprzetu na takiej wąskiej plaży, aż się w głowie nie mieści co oni chcieli tam zrobić tym sprzetem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Ile bym dał aby cofnąć się w czasie i pospacerować po tej plaży bo bitwie (;Ach te marzenia(' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 19 Listopad 2010 Autor Share Napisano 19 Listopad 2010 dokładnie wiemy co niemiaszki chciały z nim zrobić..;) chcieli cały sprzęt utopić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.