szczurek_1979 Napisano 7 Listopad 2010 Autor Share Napisano 7 Listopad 2010 witka... załapałem się na turnus do sanatorium na grudzień do Polańczyka właśnie ;p jest ktoś z okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Towarzyskie czy Spotkania/Integracje?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 Hebda, a co to ma do rzeczy? zapytałem czy jest ktoś z nas odkrywców z Polańczyka lub okolic... nie podoba Ci się coś? nie wiem ile wazeliny musiałeś użyć żeby Ci medale pościągali... nie bądź nadgorliwy ;-)od takich spraw jest moderator działu i jeżeli uzna że temat jest w nie właściwym dziale to albo go przeniesie albo odeśle w niebyt dołka, ale to zrobi ON anie TY ;pwięc ponawiam pytanie, jest ktoś z Polańczyka lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 Panie i Panowie...Ściurek- szukaj Babneta. On, cholera wie, pod jakim nickiem teraz po necie krąży, zna w Biesach wszystkich.A jak się z królem spotkasz, wszystkie dolegliwości znikną, normalnie ręce, które leczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 szczurek_1979 dobrze wiesz co to ma do rzeczy"Zbyt długo siedzisz na forum by nie wiedzieć który dział, ie bądź nadgorliwy ;-)od takich spraw jest moderator działu"masz racje:) więc postaram się nie być nadgorliwy,modem nie jestem i nie chciałbym być.co do medali(jak już jest o wazelinie i ściąganiu)sam się zdziwiłem i zszokowałem,polubiłem je,szkoda że zniknęły ale to też jakby było medalem,ale modem nie jesteś tak jak i ja,więc nie nam maluczkim widać decydować:)zdrów!i uważaj w sanatorium na młode siostry (jak już jest o wazelinie i ściąganiu):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Share Napisano 9 Listopad 2010 oj Hebda... przyjacielu ;p po co te złości i cięte riposty? ;pdla świętego spokoju proszę J.W. Moderatora o przeniesienie mojego tematu tam gdzie trzeba :) może nie do doła ale rzeczywiście na spotkania/integracje"pozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Share Napisano 9 Listopad 2010 prosiłem o przeniesienie do działu spotkania , integracje... Dlaczego trafiło do dołka?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Listopad 2010 Share Napisano 9 Listopad 2010 Sorry :)zaraz wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Listopad 2010 Autor Share Napisano 10 Listopad 2010 Tylko się przypominam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 no i jutro wyjazd... miałem brać w bagaż swoją salamandrę ale chyba nie połazi :-( śniegu podobno prawie po pas :( trzymta się chłopaki (panie zapewne też) do zobaczyska za miesiąc... jak mnie wilcy nie zeżrą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Tylko żebyś się za jakąś waderą głęboko w las nie zapuszczał.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 kurnia nawet tu dostęp do neta mają ;) fsajnie tu jest, szkoda że taka pogoda, śniegu po kolana i szkoda że niema jak połazić z piszczałą :P pozdro dla wszystkich z Polańczyka ;) zaraz idziemy z kolegą z pokoju na rekonesans sprawdzić czy piwko drogie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Piotruś, Ty się tam rehabilituj. Ty do zdrówka wracaj, co bysiły nabrać na nowy sezon. A, parę piwek nie zaszkodzi.Pozdrawiam serdecznie. tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Polańczyk fajny,byłem.Nic nie przebije jednak moczenia nóg w Łomnicy o 7 rano z Piastem w garści i podglądaniu pluszcza w podwodnym" locie.Zaprzeczysz tadziu6 ?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Nie, Banderas nie zaprzeczę. Kto jak kto ale Ty już wiesz co jest dobre. I tak trzymaj. W niedzielę wydłubywał będę sygnał trafiony jeszcze jesienią. Będzie malutkie ognisko,kiełbaska no i to co do tego pasuje. Hej ho, hej ho na wykopki by się szło". Pozdrowionka.PS. Piotruś, myślę, że Ciebie podrażnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2010 Tadziu Ty mi nie rób smaka ;P wiesz że nie mogę.... to znaczy ciało nie może bo serce by chciało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2010 w ramach turnusu na wycieczkę do Lwowa jadę :P teraz ja się z Tobą podrażnię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Płyń albo może idź na Jawor. Lokalsi powiedzą Ci gdzie.Ciekawe miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Lepiej napisz, na który dancing chodzisz? Na piętrze, czy w dusznej piwnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 8 Grudzień 2010 Share Napisano 8 Grudzień 2010 Jakiś czas nie byłem ale kiedyś preferowałem katakumby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 na piętrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 szczurek_1979 szkoda ze nie dostales skierowania do Iwonicza-Zdroju,ja wlasnie tam jestem.Choc sniegu po pachy ale sie nie nudze.Fajne dziewczyny,imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Rysiu i tu nie gorzej :P zaraz idziemy na imprę do Zakapiora :) o dziwo kolega po łopacie ze mną na turnusie jest i już obgadaliśmy wypad na wiosnę ;PpozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 szczurek_1979 tu tez jest super.Zabiegi,alkohol i dziwczyny.Tylko kasy c os zaczyna ubywac i to dosc w szybkim tepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2010 no i niestety... wszystko co dobre szybko się kończy :-( jutro powrót do szarej rzeczywistości :-(( ale oby do wiosny ;-)pozdro d;a wszystkich i wesołych świąt...Bożego Narodzenia w sercu Wam życzępozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.