szczurek_1979 Napisano 7 Listopad 2010 Autor Napisano 7 Listopad 2010 witka... załapałem się na turnus do sanatorium na grudzień do Polańczyka właśnie ;p jest ktoś z okolic??
szczurek_1979 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Napisano 8 Listopad 2010 Hebda, a co to ma do rzeczy? zapytałem czy jest ktoś z nas odkrywców z Polańczyka lub okolic... nie podoba Ci się coś? nie wiem ile wazeliny musiałeś użyć żeby Ci medale pościągali... nie bądź nadgorliwy ;-)od takich spraw jest moderator działu i jeżeli uzna że temat jest w nie właściwym dziale to albo go przeniesie albo odeśle w niebyt dołka, ale to zrobi ON anie TY ;pwięc ponawiam pytanie, jest ktoś z Polańczyka lub okolic?
Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Panie i Panowie...Ściurek- szukaj Babneta. On, cholera wie, pod jakim nickiem teraz po necie krąży, zna w Biesach wszystkich.A jak się z królem spotkasz, wszystkie dolegliwości znikną, normalnie ręce, które leczą.
Hebda Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 szczurek_1979 dobrze wiesz co to ma do rzeczy"Zbyt długo siedzisz na forum by nie wiedzieć który dział, ie bądź nadgorliwy ;-)od takich spraw jest moderator działu"masz racje:) więc postaram się nie być nadgorliwy,modem nie jestem i nie chciałbym być.co do medali(jak już jest o wazelinie i ściąganiu)sam się zdziwiłem i zszokowałem,polubiłem je,szkoda że zniknęły ale to też jakby było medalem,ale modem nie jesteś tak jak i ja,więc nie nam maluczkim widać decydować:)zdrów!i uważaj w sanatorium na młode siostry (jak już jest o wazelinie i ściąganiu):)
szczurek_1979 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Napisano 9 Listopad 2010 oj Hebda... przyjacielu ;p po co te złości i cięte riposty? ;pdla świętego spokoju proszę J.W. Moderatora o przeniesienie mojego tematu tam gdzie trzeba :) może nie do doła ale rzeczywiście na spotkania/integracje"pozdroSzczurek
szczurek_1979 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Napisano 9 Listopad 2010 prosiłem o przeniesienie do działu spotkania , integracje... Dlaczego trafiło do dołka?? :(
szczurek_1979 Napisano 30 Listopad 2010 Autor Napisano 30 Listopad 2010 no i jutro wyjazd... miałem brać w bagaż swoją salamandrę ale chyba nie połazi :-( śniegu podobno prawie po pas :( trzymta się chłopaki (panie zapewne też) do zobaczyska za miesiąc... jak mnie wilcy nie zeżrą ;p
dzieci3 Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Tylko żebyś się za jakąś waderą głęboko w las nie zapuszczał.Pzdr.
szczurek_1979 Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Napisano 2 Grudzień 2010 kurnia nawet tu dostęp do neta mają ;) fsajnie tu jest, szkoda że taka pogoda, śniegu po kolana i szkoda że niema jak połazić z piszczałą :P pozdro dla wszystkich z Polańczyka ;) zaraz idziemy z kolegą z pokoju na rekonesans sprawdzić czy piwko drogie ;)
tadziu6 Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Piotruś, Ty się tam rehabilituj. Ty do zdrówka wracaj, co bysiły nabrać na nowy sezon. A, parę piwek nie zaszkodzi.Pozdrawiam serdecznie. tadziu
banderas Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 Polańczyk fajny,byłem.Nic nie przebije jednak moczenia nóg w Łomnicy o 7 rano z Piastem w garści i podglądaniu pluszcza w podwodnym" locie.Zaprzeczysz tadziu6 ?pzdr.
tadziu6 Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 Nie, Banderas nie zaprzeczę. Kto jak kto ale Ty już wiesz co jest dobre. I tak trzymaj. W niedzielę wydłubywał będę sygnał trafiony jeszcze jesienią. Będzie malutkie ognisko,kiełbaska no i to co do tego pasuje. Hej ho, hej ho na wykopki by się szło". Pozdrowionka.PS. Piotruś, myślę, że Ciebie podrażnię.
szczurek_1979 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Napisano 3 Grudzień 2010 Tadziu Ty mi nie rób smaka ;P wiesz że nie mogę.... to znaczy ciało nie może bo serce by chciało :P
szczurek_1979 Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Napisano 3 Grudzień 2010 w ramach turnusu na wycieczkę do Lwowa jadę :P teraz ja się z Tobą podrażnię ;)
matthew Napisano 4 Grudzień 2010 Napisano 4 Grudzień 2010 Płyń albo może idź na Jawor. Lokalsi powiedzą Ci gdzie.Ciekawe miejsce.
armand Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Lepiej napisz, na który dancing chodzisz? Na piętrze, czy w dusznej piwnicy?
matthew Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Jakiś czas nie byłem ale kiedyś preferowałem katakumby :)
RYSIEK-SANOK Napisano 14 Grudzień 2010 Napisano 14 Grudzień 2010 szczurek_1979 szkoda ze nie dostales skierowania do Iwonicza-Zdroju,ja wlasnie tam jestem.Choc sniegu po pachy ale sie nie nudze.Fajne dziewczyny,imprezy.
szczurek_1979 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Napisano 15 Grudzień 2010 Rysiu i tu nie gorzej :P zaraz idziemy na imprę do Zakapiora :) o dziwo kolega po łopacie ze mną na turnusie jest i już obgadaliśmy wypad na wiosnę ;PpozdroSzczurek
RYSIEK-SANOK Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 szczurek_1979 tu tez jest super.Zabiegi,alkohol i dziwczyny.Tylko kasy c os zaczyna ubywac i to dosc w szybkim tepie
szczurek_1979 Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Napisano 22 Grudzień 2010 no i niestety... wszystko co dobre szybko się kończy :-( jutro powrót do szarej rzeczywistości :-(( ale oby do wiosny ;-)pozdro d;a wszystkich i wesołych świąt...Bożego Narodzenia w sercu Wam życzępozdroSzczurek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.