Skocz do zawartości
  • 0

orzeł, na wpince znaczku, emblemacie.

saperfts

Pytanie

Napisano

witajcie. juz długo mnie nie bylo tutaj, ale ze wzgledu na to ze nie mialem wykrywki a zanim kupilem nowa minelo troche czasu. oto przedmit ktory jak widzicie ma na sobie orła , tylko nie wiem bo przyponina mi polskiego, ale nie wiem czy nie jest to niemiecki. i wogole zapytam co to takiego jest. srednica okolo 1.5cm znalezione u mnie we wsi niedaleko zabudowan. a znalazlem go moim nowym Whitesem coinmasterem pro.
pozdrawiam michal

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcie. juz długo mnie nie bylo tutaj, ale ze wzgledu na to ze nie mialem wykrywki a zanim kupilem nowa minelo troche czasu. oto przedmit ktory jak widzicie ma na sobie orła , tylko nie wiem bo przyponina mi polskiego, ale nie wiem czy nie jest to niemiecki. i wogole zapytam co to takiego jest. srednica okolo 1.5cm znalezione u mnie we wsi niedaleko zabudowan. a znalazlem go moim nowym Whitesem coinmasterem pro.
pozdrawiam michal

Napisano
ja sie przychylam do wypowiedzi kol.Sailer jest to orzel weimarski a ten element wyglada jak przednia czesc guzika. Sam posiadam takich kilka niestety zaden nie ma kompletnego tylu no i jedyne co zastanawia to te wasy" u mnie takich nie zaobserwowalem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie