DOMILUD PL Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2010 Koledzy prośba. Potrzebny rysunek zatrzasku mocującego bagnetu niemieckiego S84/98. Mam bagnet ale bez zatrzasku. Chciałbym sam odtworzyć. Załączam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2010 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 To co panowie nikt nie pomoże? To może jakieś zdjęcia zatrzasku z demobilu, jakieś źródło, lub cokolwiek. Myślę że temat wart omówienia, ponieważ na pchlich targach bardzo często można spotkać bagnety bez zatrzasków. Liczę na pomoc.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 http://allegro.pl/oryginalny-zatrzask-do-niem-bag-s84-98-waffenamt-i1229059781.htmlWystarczy poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Dzięki bartosz nigdy bym nie pomyślał że na allegro chodzą nawet takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 skany z TBiUmoże coś pomogązdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 @hebdzie i bartoszowiPanowie dzięki waszej pomocy zmontowałem własny zatrzask do swojego zdekompletowanego S84/98. Nie jest to rewelacja ale jak na początek myślę że poszło nieźle. Kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Ostatnio na pchlim targu widziałem Perkuny i inne z oryginalnymi biciami dosłownie za grosze (40zł-50zł) tylko dlatego że były bez zatrzasków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Wbrew pozorom to wcale nie takie trudne. Zestaw narzędzi: imadło, ostry pilnik, wiertarka szlifierka.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 no i chyba jeszcze gwintownica?;) Gratuluję, rzeczywiscie całkiem nieźle Ci to wyszło. No wiesz... każdy wykopany z ziemi bagnet ma orginalne bicia, zalezy w jakim stanie byly te perkuny po 40-50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Chyba gwintownik i narzynka.Gwintownica to do rur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.