adrian950 Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2010 Witam wygotowalem zabke w wodzie i troszke sie mniejsza zrobila oraz zmienila ksztalty wiecie oco kaman blagam was jak moge przywrocic normalny stan zabka byla mojego ojca ZABIJE MNIE !!! pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 No cóż.Kładź łeb pod topór.Kto Ci doradził gotowanie skóry w wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Hehe, dobre. Gotowanie żabki w wodzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Konserwator się znalazł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2010 dupa tam jakbym je wytarzal w ziemi to wygladaja jakby naprawde mialy 70 lat ale jednak wole stary wyglad nie znacie sposob i powiem jescze ze sa twarde jak skala:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 A widział ktoś, żeby żaby ( no, udka choćby ) na surowo, bez sparzenia gorącą wodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Osobiscie, to czytajac twoje posty, wole sie od twoich konserwatorskich rad trzymac z daleka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2010 jezus ludzie tylko sie pytam ja nic nie radze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 jak przegrzałeś to już sobie możesz nagwizdać...możesz spróbować lanoliną, może jeszcze uda się zmiękczyć.Chyba że uda Ci się ją namoczyć i ponaciągać ale przy suszeniu byś musiał użyć formy, żeby się nie zbiegła nazad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 kapuchy zlituj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 1 zabka fajnie nawet wylazla ale druga juz nie:) dziekuje i pozdrawiam Juz koniec z moimi ekspyremtami :P Usuncie temat :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.