sordyl10 Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Napisano 5 Sierpień 2010 Mam zamiar kupić sobie wykrywacz tylko nie wiem który wybrać smentek czy ace 250 ogólnie chodzi mi o militarke.
pawel888 Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 A wyszukiwarka i trochę wysiłku boli? Kolejny wątek kolegi sordyl10 kwalifikujący się do krainy wiecznego niebytu...
pawel888 Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Poza tym:Co to smentek"? Nie słyszałem o czymś takim. Jeżeli już to potoczna nazwa brzmi-smętek" od nazwiska producenta Henryka Smętkowskiego.
jacollo Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 może chodzi o semtex ;-))moja rada jest taka, kup gareta ACE 250 i zajmij się kolorkami, jeżeli chodzi o militarkę to moja rada jest taka ( z własnych doświadczeń) zastanów się czy to co chcesz robić to znajdować, pociski, bomby, niewybuchy, odłamki, złom i inne takie. Wydaje mi się że w dzisiejszych czasach to najczęstsze znaleziska początkujących militarkowców. Ja mam smętka od 6 miesięcy, uważam że sprzęt jest wart swojej ceny, ale za każdym razem jak łapię mocny sygnał zastanawiam się czy to nie kolejny niewybuch (niewypał) i czy mi czegoś nie urwie.Teraz pewnie posypią się kamienie w moją stronę ;-)
kokesh Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 ,,Teraz posypią się pewnie kamienie w moja stronę '' Ale dla czego ? Każdy z nas gdy wbija szpadel czy saperkę na okopach czy pobojowiskach ma podobne myśli , no chyba że jest kompletnym bezmyślnym idiotą .Pozdro...
szczurek_1979 Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 sordyl uczyłem Cię przecież obsługi wyszukiwarki... aż tak tępy to chyba nie jesteś... posłuchaj dobrej rady... ACE250 lub PROximka...
szczurek_1979 Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 kokesh... w tym konkretnym przypadku różnie może być... i kamienie się nie posypią bo wszyscy raczej podobnie rozumują... no może prawie wszyscy ;-)
sordyl10 Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Napisano 6 Sierpień 2010 http://allegro.pl/xxxxxx_wykrywacz_metali_white_s_coinmaster_nowosc.htmlA ten wykrywacz jest dobry i lepszy od smętka?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:16 06-08-2010
krank Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 na kolorową drobnice na pewno lepszy ale na militarkę nie...aha i na przyszłość nie dodawaj linków to trwających aukcji..
Kleeberczyk Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 Temat do zamknięcia bo wałkowany tysiące razy !. Moje zdanie na temat Smętek- Militaria, i większa drobnica" oczywiście za cewką 30.Ace 250- Drobnica i płytko zalegająca militarkaProxima- Coś bardziej uniwersalnego niż Smętek czy ace 250, ale nie widziałem jej w akcji dłużej niż 15 minut więc nic nie mówię więcej na jej temat.
sordyl10 Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Napisano 6 Sierpień 2010 A co lepsze ace 250 czy White's Coinmaster??
krank Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 ace bo coinmaster ma tylko jedno tonową identyfikacje
sordyl10 Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Napisano 6 Sierpień 2010 Ale niema takiego dobrego zasiengu na militarke.
szczurek_1979 Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 kurcze sordyl... niema uniwersalnego sprzętu w tak małych pieniądzach... najbardziej uniwersalnym sprzętem jest proxima... ale skoro jest za droga dla Ciebie to ace250 też potrafi bardzo mile zaskoczyć... zaczynam tracić cierpliwość... a zasieNgu rzeczywiście nie ma co innego zasięĘg;-))
karpik Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 Zasieng na militarkie to na uwczas nie całościowy sucesfull. Liho tego ostało było. Jak chce uniwersum to kupi proxi i umówi kuriera na zleceniodawstwo stałe- for free. Chce tudzież i ówdzie zlokalizować koloroszczyzne miniaturową proponuje dozbierać parę złociszy.
szczurek_1979 Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 karpik nie pisz mu tak polszczyzną bo nie będzie i tak umiał tego przeczytać tylko będzie mi znowu d... zawracał żebym mu to przetłumaczył na po polskiemu" ;-)
tyfus Napisano 6 Sierpień 2010 Napisano 6 Sierpień 2010 Panowie - specyficzny sposób forumowego wysławiania się naszego podmiotu lirycznego, jest już znany.Dlatego proszę trzymać się tematu.
sordyl10 Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Napisano 10 Sierpień 2010 Wypowiecie się na temat tego sprzętu White's Coinmaster chodzi mi o osoby które go mają i czy to prawda że jest lepszy na militarke niż ace250?
sordyl10 Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Napisano 26 Sierpień 2010 To mówicie że tego sprzętu nie warto White's Coinmaster wziąć ace 250??
P_iter Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Doświadczenia wielkiego w poszukiwaniach jeszcze nie mam, ale tarafiło mi się kopać głęboko i długo po starą miednicę czy wiadro. Takie trzy strzały potrafią zabić... Wykrywacz powinien dawać nam szansę na określenie materiału i głębokości na jakiej leży przedmiot. Używając Smętka, kopie się wszystko i głęboko. N.p. z Ace 250 kopie się płycej i z większą szansą na określenie co jest pod darnią. Wybór wykrywacza powinien być także motywowany naszą sprawnością fizyczną i możliwością spokojnego" kopania.
Hebda Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Piotrek,smętkiem kopiesz nie wszystko,za to głęboko tak:)mozna tak ustawić że same kolorki i ogromne żalastwo:)odłamków,gwoździ itp nie trafisz chyba że chcesz i odpowiednio ustawisz:)
sordyl10 Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 A fisher f2 lepiej wziąś niż ace 250???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.