Skocz do zawartości

wykrywacz

sordyl10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
może chodzi o semtex ;-))

moja rada jest taka, kup gareta ACE 250 i zajmij się kolorkami, jeżeli chodzi o militarkę to moja rada jest taka ( z własnych doświadczeń) zastanów się czy to co chcesz robić to znajdować, pociski, bomby, niewybuchy, odłamki, złom i inne takie. Wydaje mi się że w dzisiejszych czasach to najczęstsze znaleziska początkujących militarkowców. Ja mam smętka od 6 miesięcy, uważam że sprzęt jest wart swojej ceny, ale za każdym razem jak łapię mocny sygnał zastanawiam się czy to nie kolejny niewybuch (niewypał) i czy mi czegoś nie urwie.

Teraz pewnie posypią się kamienie w moją stronę ;-)
Napisano
,,Teraz posypią się pewnie kamienie w moja stronę ''
Ale dla czego ? Każdy z nas gdy wbija szpadel czy saperkę na okopach czy pobojowiskach ma podobne myśli , no chyba że jest kompletnym bezmyślnym idiotą .Pozdro...
Napisano
http://allegro.pl/xxxxxx_wykrywacz_metali_white_s_coinmaster_nowosc.html
A ten wykrywacz jest dobry i lepszy od smętka?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:16 06-08-2010
Napisano
Temat do zamknięcia bo wałkowany tysiące razy !. Moje zdanie na temat
Smętek- Militaria, i większa drobnica" oczywiście za cewką 30.
Ace 250- Drobnica i płytko zalegająca militarka
Proxima- Coś bardziej uniwersalnego niż Smętek czy ace 250, ale nie widziałem jej w akcji dłużej niż 15 minut więc nic nie mówię więcej na jej temat.
Napisano
kurcze sordyl... niema uniwersalnego sprzętu w tak małych pieniądzach... najbardziej uniwersalnym sprzętem jest proxima... ale skoro jest za droga dla Ciebie to ace250 też potrafi bardzo mile zaskoczyć... zaczynam tracić cierpliwość... a zasieNgu rzeczywiście nie ma co innego zasięĘg;-))
Napisano
Zasieng na militarkie to na uwczas nie całościowy sucesfull. Liho tego ostało było. Jak chce uniwersum to kupi proxi i umówi kuriera na zleceniodawstwo stałe- for free. Chce tudzież i ówdzie zlokalizować koloroszczyzne miniaturową proponuje dozbierać parę złociszy.
Napisano
Panowie - specyficzny sposób forumowego wysławiania się naszego podmiotu lirycznego, jest już znany.

Dlatego proszę trzymać się tematu.
Napisano
Wypowiecie się na temat tego sprzętu White's Coinmaster chodzi mi o osoby które go mają i czy to prawda że jest lepszy na militarke niż ace250?
  • 3 weeks later...
Napisano
Doświadczenia wielkiego w poszukiwaniach jeszcze nie mam, ale tarafiło mi się kopać głęboko i długo po starą miednicę czy wiadro. Takie trzy strzały potrafią zabić...
Wykrywacz powinien dawać nam szansę na określenie materiału i głębokości na jakiej leży przedmiot. Używając Smętka, kopie się wszystko i głęboko. N.p. z Ace 250 kopie się płycej i z większą szansą na określenie co jest pod darnią. Wybór wykrywacza powinien być także motywowany naszą sprawnością fizyczną i możliwością spokojnego" kopania.
Napisano
Piotrek,smętkiem kopiesz nie wszystko,za to głęboko tak:)
mozna tak ustawić że same kolorki i ogromne żalastwo:)
odłamków,gwoździ itp nie trafisz chyba że chcesz i odpowiednio ustawisz:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie