Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 A o tym, może akurat, nie dyskutujmy...Już dość nerwów GW stracił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Grzes jest bardzo pozadny - ale napisal na poczatku watku w czym rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Dymisja definitywna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Szkoda.To na koniec,najlepszego dla Grzegorza.Mam nadzieje ze do nas szybko wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Fakt wzięcia ( z musu ) rozbratu z techniką XXI wieku ( znaczy się internetem ) nie był bez znaczenia, choć nie decydujący.Ale, mam nadzieję, GW sam niniejsze przeczyta i jak przystało na młodego nkwd'zistę sam odpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 To On Komunista tak jak ja? To Towarzyszowi 41pp może jakaś pomoc potrzebna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Ja tam nie wiem, czy On u komunii był.A pomoc się Mu przyda- na początek załatw coby parę dni ( nie musi być dużo- trzy, cztery wystarczą ) nie padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Yeti rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki,na cuda trzeba poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Ależ Sir... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Ja tam czekam na powrót Grzegorza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Paaanowie, miałem nie pisać, ale ponieważ, tyle osób się, wypowiada za mną, to muszę zareagować"! Wracam, jak Bocian, pozwoli, na poprzednią funkcję".Acha, wygrzebiemy", z Panem Konradem, G. wewnętrzne dokumenty WS-1". Może być ciekawie!!!!Grzegorz Wiklik?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 41pp 08:19 03-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 No,to rozumiem :)Pozdrawiam 41pp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Trza, też pomyśleć o przetrzepaniu" dokumentów ITWL i WIML, swoich agentów" wysłałem na kwerendę", sam tam pojadę w połowie sierpnia. Tu na miejscu intensywnie przesłuchuję" Doc. dr inż Ł. ,istna skarbnica, wiedzy o łokowcach", na emeryturze, mieszka pod JG.Spędziłem z Nim parę set godzin, na hamowni łokowej", szkoda że wtedy, nie drążyłem", tematu!!!!!!Ale może coś tam jeszcze wyrzeźbię"Serdecznie Pozdrawiam.Grzegorz W.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 41pp 08:49 03-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Bocian, nie chcecie info, to Twoja sprawa, Wycofuję, wszystkie ekipy", nie ma już po co zbierać, i dla kogo, informacji.Kiście się we Własnym", sosiku.Bociek głowa do góry, napisz, że za dużo wiem, i będzie dobrze!!gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Yeti weź się za Hydral", to od Ciebie rzut, eretem".GW.Szczególnie, info. 44-45, było by pożądane!!gmvAle papiery", z przed 1939, powinny być!!!!gmvPost został zmieniony ostatnio przez moderatora 41pp 15:41 03-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Grzesiu- miałem rano odpisać, ale się zgubiłem w czasie...Hydral, na dziś, to wg mojej wiedzy smętne resztki dawnego zakładu. Potworzyło się parę firm córek i gdy kiedyś coś tam załatwiałem, nawet nie było wiadomo z kim rozmawiać...Część terenu już zostało sprzedane, część budynków czeka na nowych wynajmujących.Podzwonię po znajomych, może coś się urodzi- dowiemy się, czy archiwa jeszcze istnieją. Pamiętaj tylko, że oni byli potwornie zakręceni na punkcie szpiegów, tajemnicy, wojska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 OK, Hydral", mamy prawie" z głowy, A PZL Kalisz????Mało o tej placówce" wiem?gmvPost został zmieniony ostatnio przez moderatora 41pp 15:52 03-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 A propos i exilibris Hydralu zapewne najlepiej poinformowana będzie ekipa od Bonczka i hydroforgroup- Ich dolnośląska strona wisi na serwerach Hydralu :-)))Chyba, że coś się w hierarchii zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Jeszcze Mamy parę, spraw do załatwienia, na F Lotnictwa.gmvYeti, działaj!!!!, coś tam się jeszcze, znajdzie, oby!!!!Upraszam!!gmvMnie chodzi, o ten komunistyczny Hydral", i wstecz.PS. Tak dowiedziałem się zupełnie, przypadkiem",że w Wrocławiu, przebywała", wielka wytwórnia motorków DB, do Mietków". Podobno ok. 1000 sztuk motorków, sprzedaliśmy, po 45-tym, do Czechosłowacji. Taż oni te Mietki", klepali, ponoć do 1950 ??? roczku.Ale może się mylę????GWPost został zmieniony ostatnio przez moderatora 41pp 19:34 03-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 odgrzewam kotlecika:) z pytaniem gdzie nowy moderator?? :)przecież miał lada dzień zasilić nasze skromne szeregi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Czekamy na zaprzysiezenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 mam takie pytanko co się dzieje z modami o nicku : proteus i admin?bo nigdy nie widziałem ani jednego wpisu od nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 krank....pobudka !mamy wyszukiwarkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 myślisz że nie szukałem? admina ostatni wpis jest z 2007 a proteus jego ostatni wpis 2008 co się z nimi dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.