Kobieras39 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 powiem ci tak zaczynałem jezdzić mając 14 lat po wsiach i meczyć ludzi i jakoś jak widać dawało to efekt skoro się wciągnąłem , co do fantów wyczysciłem ta włoską menache i jestem w szoku jak nówka;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 No to gratulacje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Na szczęście obyło się bez zaręczyn ;) Za całe 0 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Nie no Kloki... tapeta z celty? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Umiejętności interpersonalne + woda ognista sprawiają cuda ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 5.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 bjar - No a jak! Lepiej trzyma na kleju niż te papierowe ze sklepu ;)P.S. Ładna maseczka East, jak za wodę ognistą to nie przeplaciłeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Trafienie mojego znajomego za 5 złoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Odkupiłem za tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 orzeł współczesny, ale monety zacne ;>nie przepłaciłeś.daj fotkę rewersów.pozdro.D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 No to zrobiłem interes życia , monet już nie mam :) .pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Ale kolega ktury kupił orła terz zrobił interes bo za 100lat będzie warty wiecej i itak zarobi no albo jego dzieci :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 jak będzie miał dzieci .pamiętajcie nie żeńcie się bo początek miłości to koniec wolności" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Popatrz Czaruś, a mnie się cały czas zdawało że to forum pasjonatów, a nie serwis z poradami matrymonialno-towarzyskimi..Przynajmniej odkąd Hebda dostał kosza..http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664861#987612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 z dziś ze złomu chyba rogacze mnie prześladują;]+ ruske stan żyleta , gwiazda bita na daszku , pasek parciany z okuciami pod brode , i wkład sztuczna skóra + taki workowy materiał mocowane do rantu hełmui w końcu puszka z wlepką gefr . oberst i nazwisko;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Szczere gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 lepsze foty 6 nitowca;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 fasun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 zvezda;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 charakterystyczny nit w pasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Stan magazyn... nie jedno muzeum chciałoby gar w takim stanie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Kupione dzisiaj za 8 zł. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.