huk 100 Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2010 http://odkrywca.pl/za-cale-5-zeta-i-nie-tylko-cz-8,662294.html#662294z wczoraj Saxonette - czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2010 WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Przedwczoraj, do tego zwykła" aluminiowa Feldflasche 31 i stalowy dół menazki wz.31 z 1943 roku. Foty później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skapskiadi Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Siemka.Wy te fanty kupujecie na złomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Witam, jak do tej pory największa znajdka :). Secesyjne łóżko z nieźle zachowanym niklowaniem. Problem był tylko z transportem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Tabliczka zamocowana na ramie z nazwą warszawskiego producenta łóżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2010 super trafienie odrestaurować - i było by niezłą ozdobą nie jednej sypialni :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Łóżko świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 legendarny Jarnuszkiewicz...to w jego fabryce łóżek steny majstrowali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 zobacz może to nie zwykłe rurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Dzięki, rurki zwykłe, bo to jeszcze carska" produkcja :). Niedługo zabiorę się za renowację. A tutaj garść informacji o firmie http://sirencityboy.wordpress.com/2010/05/07/konrad-jarnuszkiewicz-i-spolka/ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Witam, niestety, uprzedziła mnie ulewa i nie wiem co z tego zbioru uda się uratować. Jest to 18 tomów pism, opowiadań i powieści Elizy Orzeszkowej wydanych w latach 1937-1938 (Gebethner i Wolff, Drukarnia Narodowa w Krakowie). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Dzisiejsze ze złomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 moje dzisiejsze trafienie na złomiku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Tak każdy wyrywa fanty za browar, paczke fajek i 5 zeta a mi koleś na złomie wyciągnął ogryzek bagnetu do mausa z gleby, w rękach to to sie sypało i wołał 5 dych, to jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Różnie. Jedni za super fant nie chcą nic, a inni za byle co chcą kasę. Zależy na kogo trafisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 15 Sierpień 2010 Share Napisano 15 Sierpień 2010 Najlepiej jak masz kogoś znajomego na złomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 jadąc do mej pani , zauważyłem stary dom , wyszedł dziadek koło 70 lat i dał za frikacza jak spytałem czy coś się nie poniewiera;p , brak tylko zamknięcia;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Witam, kolejne łóżkowe" trafienie. Są to 3 pary ozdobnych boków od starych łóżek. Ładnie zdobione, brakuje tylko ram ze sprężynami. Ja z powodów czysto technicznych nie mogę już przygarnąć więcej przedmiotów tych rozmiarów. Jeśli znajdzie się chętny na odkupienie ze skupu i uratowanie od przetopienia to oczywiście służę namiarami (na priv.). Dodam, że łóżka czekają na szczęśliwego nabywcę na obrzeżach Warszawy :). Drodzy Moderatorzy, mój post nie ma charakteru komercyjnego, a raczej formę ratowania bądź co bądź zabytków:). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 fot. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 fot. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 kurcze, do Warszawy trochę daleko :(możesz napisać ile mniej więcej wołają za te fanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Jutro napiszę, będę tam przy innej okazji. Może ostatecznie rozstrzygnie się, czy przyjadą ramy do tych łóżek :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 znowu jadąc od dziewczyny odwiedziłem złom i efekt rogacizna za 25 złpomalował go ktoś dla zabawy ale łdny stan i tak strychowy nie ziemniak;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 fajny )))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.