Skocz do zawartości

Za całe 5 zeta i nie tylko cz.9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Dzięki, rurki zwykłe, bo to jeszcze carska" produkcja :). Niedługo zabiorę się za renowację. A tutaj garść informacji o firmie http://sirencityboy.wordpress.com/2010/05/07/konrad-jarnuszkiewicz-i-spolka/ Pozdro

Witam, niestety, uprzedziła mnie ulewa i nie wiem co z tego zbioru uda się uratować. Jest to 18 tomów pism, opowiadań i powieści Elizy Orzeszkowej wydanych w latach 1937-1938 (Gebethner i Wolff, Drukarnia Narodowa w Krakowie). Pozdro

Witam, kolejne łóżkowe" trafienie. Są to 3 pary ozdobnych boków od starych łóżek. Ładnie zdobione, brakuje tylko ram ze sprężynami. Ja z powodów czysto technicznych nie mogę już przygarnąć więcej przedmiotów tych rozmiarów. Jeśli znajdzie się chętny na odkupienie ze skupu i uratowanie od przetopienia to oczywiście służę namiarami (na priv.). Dodam, że łóżka czekają na szczęśliwego nabywcę na obrzeżach Warszawy :). Drodzy Moderatorzy, mój post nie ma charakteru komercyjnego, a raczej formę ratowania bądź co bądź zabytków:). Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie