Czlowieksniegu Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Kociej mordy z ciekawości można dostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2010 Koledzy,poproszę o opinie dotyczącą mego patentu na daną sytuację:wyślę zdjęcia koledze za granicą,a ten z własnego kompa wklei tu zdjęcia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 wiec piszą - sam byłbym w panicePoczatek końca Forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xx50k Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 witam panów tak sobie myślę, że to chyba nie wina niebieskich tylko naszych kochanych panów polityków i zas... prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 zakompleksionych archeologów którzy grzebią ale w interniecie - oj jak ich może koleć to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Zubiked- taki folklor...Co dziwniejsze, na innych znanych mi branżowych forach nie tylko nie ma paniki, ale nawet wątki typu kto-skąd-za co" nie cieszą się popularnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 http://www.pasja-eksploracja.pl/forum/index.php/topic,1414.new.html#newTutaj też jest o tym głośno.Sam zacząłem chować na strych (uszkodzone prze ze mnie) Mausery oraz skrzynkę odznaczeń.Ale nie ma co panikować.Na razie ogarnął nas strach ,ale to z czasem minie i moje (niby)karabiny oraz odznaczenia z powrotem na półki wrócą a forum znowu będzie pięknie w fanty obradzać................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturborat Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Na strychu też szukają:)) Kiedy miałem nalot wleźli mi na strych i pytają, czy tu mam jakieś wykopane zabytki". Odpowiedziałem, że zabytku żadnego to nigdy nie miałem szczęścia wykopać,ale w kącie są dwa pudła z wykopanymi butelkami. Powiedzieli, że przejrzą i że muszę być przy nich. Odpowiedziałem,że ja nic nie muszę i idę na dół wypić kawę. Tak też zrobiłem. A że zimny był bardzo dzień rozgrzewając się na dole kawą pokrzykiwałem z dołu do zzbięniętych funkcjonariuszy: Acha!! Były tam jeszcze łyżki, ale parę dni temu wywiozłem do punktu skupu złomu. Możemy tam skoczyć, może jeszcze nie wywieźli!!!". Po pół godzinie dali sobie spokój, rozbebeszyli jeden karton, drugiego już nie mieli ochoty oglądać. Ale parę butelek wzięli:)) Tym niemniej kawę im po tym jak zeszli zrobiłem. Trzeba być człowiekiem:)))Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dąbek Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 To już jest koniec nie ma już nic,jesteśmy wolni możemy iść??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Ale to już było i nie wróci więcej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 armagedon? apokalipsa? koniec świat? nie to nasze zasrane państwo rzuca kłody pod nogi, jak myślicie ile skarbów trafiło by do muzeum gdyby nie te państw o?! zapalmy świeczkę nad naszym forum i nad tym gównianym prawem[*][*][*][*][*][*][*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Proponuję zrobić w Październiku rewolucję i przejąć władzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 janczar - prośba - nie zniżaj poziomu dyskusji do bruku i wyrażaj sięi druga rzecz - nie histeryzuj ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Już od roku trąbie o rewolucji bo to jedyna droga !Za dużo Nas jest aby Nas powstrzymać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 koledzy nie denerwujmy się Organizujmy się! to co w górę ręce i w październiku wyciągamy rękę po władzę nad polską :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 W końcu w kupie siła...Kupą się zwalimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 tyfusie to może dotknąć każdego z nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 panowie....mnie nie kręcą wcale tematy polityczne i okołopolityczne...powiem więcej - jestem apolityczny.jakiekolwiek wpisy związane z polityką - wywalam wątek na Dół z kłódką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 czyli koniec z kopaniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Dla mnie jak i dla innych użytkowników forum nie oznacza to końca z kopaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 to jest przecież jasne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Coś mi się wydaje,że mój ulubiony dział nasze odkrycia nie będzie już tak ochoczo zapisywany.I jak tu się chwalić znaleziskami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturborat Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Jeszcze się nachwalimy. Szukać i tak trzeba. Z powodu upałów wykopki ostatnio sobie odpuszczałem,ale jutro, choćby pot mi cewkę zalewał idę w teren pomścić chłopaków z łódzkiego. Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 ktoś tu wspomniał o wysyłaniu koledze za granicę zdjęć i wklejaniu na Nasze Odkrycia" stamtąd...może to jest jakieś rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 panowie podziemie wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.