Skocz do zawartości

od siedmiu godzin panika ?

Sztukmistrz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
http://www.pasja-eksploracja.pl/forum/index.php/topic,1414.new.html#new

Tutaj też jest o tym głośno.Sam zacząłem chować na strych (uszkodzone prze ze mnie) Mausery oraz skrzynkę odznaczeń.Ale nie ma co panikować.Na razie ogarnął nas strach ,ale to z czasem minie i moje (niby)karabiny oraz odznaczenia z powrotem na półki wrócą a forum znowu będzie pięknie w fanty obradzać................

Na strychu też szukają:)) Kiedy miałem nalot wleźli mi na strych i pytają, czy tu mam jakieś wykopane zabytki". Odpowiedziałem, że zabytku żadnego to nigdy nie miałem szczęścia wykopać,ale w kącie są dwa pudła z wykopanymi butelkami. Powiedzieli, że przejrzą i że muszę być przy nich. Odpowiedziałem,że ja nic nie muszę i idę na dół wypić kawę. Tak też zrobiłem. A że zimny był bardzo dzień rozgrzewając się na dole kawą pokrzykiwałem z dołu do zzbięniętych funkcjonariuszy: Acha!! Były tam jeszcze łyżki, ale parę dni temu wywiozłem do punktu skupu złomu. Możemy tam skoczyć, może jeszcze nie wywieźli!!!". Po pół godzinie dali sobie spokój, rozbebeszyli jeden karton, drugiego już nie mieli ochoty oglądać. Ale parę butelek wzięli:)) Tym niemniej kawę im po tym jak zeszli zrobiłem. Trzeba być człowiekiem:)))
Artur

armagedon? apokalipsa? koniec świat? nie to nasze zasrane państwo rzuca kłody pod nogi, jak myślicie ile skarbów trafiło by do muzeum gdyby nie te państw o?!

zapalmy świeczkę nad naszym forum i nad tym gównianym prawem

[*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie