Vorax Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 stg:moim zdaniem nie ma znaczenia to jaka wladza jest obecnie.Rzadzacy nie maja pojecia o wykopkach.Jesli my im tego nie uswiadomimy i absurdu obecnego prawa to nic sie nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Nadwojciech a o co pytasz ? :D Na komendę nigdy z własnej woli sie nie zgłoszę :D Chyba, że z przymusu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Karado:wystarczy z powiedzmy 50 artykulow w prasie o nalotach i absurdzie z tym zwiazanym.Dojdzie do wladzy?-Dojdzie bo oddzwiek spoleczny bedzie bardzo duzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 vorax kij ma 2 końce,ja myślę o ruchu oparty na miłości patriotyżmie kolekcjonerstwie ,sami nie damy rady,ale jak się zorganizujemy to zatopimy tych lewaków i komunistów z tej złodziejskiej PO.kilka miesięcy wytrzymamy.bo to co się dzieje to dochodzi do wojny domowej.ustawę można kupić ale nie nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Ludzie zrozumcie jesli spoleczenstwo zrozumie ze np za wykopanie gwozdzia w przydomowym ogrodku mozna dosta pare lat pudla na wniosek jakiegos archeo to w moment tej bajzel bedzie rozwalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 KaRaDo ja też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 stag tutaj chodzi o to ze ta ustawa jest szkodliwa dla calego spoleczenstwa takze dla rodzin rzadzacych.To nalezy poruszyc i potem dolaczyc kwestie poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Stg- prośba, opanuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 kurcze blade to jakaś kpina jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Vorax, tylko że żaden pismak nie nazwie tego absurdem a kolejnym przestępstwem. I tu jest pies pogrzebany. My wiemy, że niejednokrotnie mogliśmy w czasie naszych wypadów uratować komuś życie znajdując urwiłapkę i zakopujac ja załużmy 10 cm głębiej. A to, że przy okazji ktoś wyciagnoł boratynkę i jej nie oddał z uśmiecham na twarzy do konserwatora to juz frzech. Szlak mnie zaraz normalnie trafi........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Mysle, ze watek sie wyczerpal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.