Skocz do zawartości

Zatrzymani poszukiwacze

adek_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
stg:moim zdaniem nie ma znaczenia to jaka wladza jest obecnie.Rzadzacy nie maja pojecia o wykopkach.Jesli my im tego nie uswiadomimy i absurdu obecnego prawa to nic sie nie zmieni.
  • Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Karado:wystarczy z powiedzmy 50 artykulow w prasie o nalotach i absurdzie z tym zwiazanym.
Dojdzie do wladzy?
-Dojdzie bo oddzwiek spoleczny bedzie bardzo duzy.
Napisano
vorax kij ma 2 końce,ja myślę o ruchu oparty na miłości patriotyżmie kolekcjonerstwie ,sami nie damy rady,ale jak się zorganizujemy to zatopimy tych lewaków i komunistów z tej złodziejskiej PO.kilka miesięcy wytrzymamy.bo to co się dzieje to dochodzi do wojny domowej.ustawę można kupić ale nie nas.
Napisano
Ludzie zrozumcie jesli spoleczenstwo zrozumie ze np za wykopanie gwozdzia w przydomowym ogrodku mozna dosta pare lat pudla na wniosek jakiegos archeo to w moment tej bajzel bedzie rozwalony.
Napisano
stag tutaj chodzi o to ze ta ustawa jest szkodliwa dla calego spoleczenstwa takze dla rodzin rzadzacych.To nalezy poruszyc i potem dolaczyc kwestie poszukiwaczy.
Napisano
Vorax, tylko że żaden pismak nie nazwie tego absurdem a kolejnym przestępstwem. I tu jest pies pogrzebany. My wiemy, że niejednokrotnie mogliśmy w czasie naszych wypadów uratować komuś życie znajdując urwiłapkę i zakopujac ja załużmy 10 cm głębiej. A to, że przy okazji ktoś wyciagnoł boratynkę i jej nie oddał z uśmiecham na twarzy do konserwatora to juz frzech. Szlak mnie zaraz normalnie trafi........

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie