Zwierzu Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2010 http://wiadomosci.onet.pl/1618713,2677,1,kioskart.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Czytam komentarze pod tym artykułem i włos sie na głowie jezy.Duza grupa wypowiadajacych sie Polakow wybiela Niemcow i demonizuje Polakownp ze Polak Polaka sprzedwał niemcom itp .Po tylu latach okazuje sie iz niemcy sa wybielani a Polacy oczerniani.Wyjatki staja sie reguła.Z jednego na 1000 porzadnego niemca robi sie regułe tak samo jak z 1/1000 polskiej swinii.Obłęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Vorax, Ty czytasz komentarze na onecie? Bój się Boga/Bogów. Przecież większego stężenia głupoty w Polskim internecie chyba próżno szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakuta-Zarzycki Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 A ja koledze Voraxowi odpowiem tak - do końca nie jestem przekonany że tak odpowiadają mniej uświadomieni Polacy. Na pewnym przemyskim forum znalazłem polemikę" z miejscowymi fanatykami banderowczyzny. Często powtarzały się treści typu zbrodnia w Wierzchowinach, bandyci z AK, bandyta Ogień" i Młot", pacyfikacja małopolski, burzenie cerkwi 1938, polscy faszyści, szowiniści, Piłsudski to agent obcego państwa, itd.itd. Na ogólnych forach typu Onet czy WP przy tematach mówiących o Polsce, Ukrainie, Armii Krajowej i innych zaczeły powtarzać się takie same wpisy jak cytowane wyżej. Temat wcale nie musi być pokrewny z UPA czy chociażby Ukrainą, wystarczy że jest wymienione AK to wtedy zaczyna się chcholi taniec wyzwisk i oczerniania danej formacji, wydarzenia czy ludzi. Ostatnio dostaje się nawet ś.p. Dmowskiemu który pomawiany jest że jest twórcą polskiego faszyzmu ! Czyżby chłopcy - neobanderowcy klepali głupoty w całym internecie ? Moim skromnym zdaniem - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Moim skromnym zdaniem nie tylko oni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 piękna Ruth zakochała się w grubasie z mauserem i petem w mordzie i w dodatku masowemu mordercy. Czy nie urocze to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.