Zwierzu Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Napisano 12 Lipiec 2010 http://wiadomosci.onet.pl/1618713,2677,1,kioskart.html
Vorax Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 Czytam komentarze pod tym artykułem i włos sie na głowie jezy.Duza grupa wypowiadajacych sie Polakow wybiela Niemcow i demonizuje Polakownp ze Polak Polaka sprzedwał niemcom itp .Po tylu latach okazuje sie iz niemcy sa wybielani a Polacy oczerniani.Wyjatki staja sie reguła.Z jednego na 1000 porzadnego niemca robi sie regułe tak samo jak z 1/1000 polskiej swinii.Obłęd.
Trooper85 Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 Vorax, Ty czytasz komentarze na onecie? Bój się Boga/Bogów. Przecież większego stężenia głupoty w Polskim internecie chyba próżno szukać
Zakuta-Zarzycki Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 A ja koledze Voraxowi odpowiem tak - do końca nie jestem przekonany że tak odpowiadają mniej uświadomieni Polacy. Na pewnym przemyskim forum znalazłem polemikę" z miejscowymi fanatykami banderowczyzny. Często powtarzały się treści typu zbrodnia w Wierzchowinach, bandyci z AK, bandyta Ogień" i Młot", pacyfikacja małopolski, burzenie cerkwi 1938, polscy faszyści, szowiniści, Piłsudski to agent obcego państwa, itd.itd. Na ogólnych forach typu Onet czy WP przy tematach mówiących o Polsce, Ukrainie, Armii Krajowej i innych zaczeły powtarzać się takie same wpisy jak cytowane wyżej. Temat wcale nie musi być pokrewny z UPA czy chociażby Ukrainą, wystarczy że jest wymienione AK to wtedy zaczyna się chcholi taniec wyzwisk i oczerniania danej formacji, wydarzenia czy ludzi. Ostatnio dostaje się nawet ś.p. Dmowskiemu który pomawiany jest że jest twórcą polskiego faszyzmu ! Czyżby chłopcy - neobanderowcy klepali głupoty w całym internecie ? Moim skromnym zdaniem - tak.
a.korbaczewski Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 piękna Ruth zakochała się w grubasie z mauserem i petem w mordzie i w dodatku masowemu mordercy. Czy nie urocze to jest?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.