hubciu93 Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 WitamWykopałem taką ramę od motocyklu.Kolega powiedział że jest od WSKi.Tu pojawia się pytanie od jakiego modelu? Było ich chyba dużo :)Za wszelką pomoc dziekuję.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eastlegion Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 To nie jest rama od WSK Link to comment Share on other sites More sharing options...
czestar Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 dodaj inne foty.Bo tak ciężko zidentyfikowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czestar Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 bardziej mi to wygląda na rame od roweru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esterendensen Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 rower?! na pewno nie.moim zdaniem to coś czeskiego-jawa lub cezetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwis1995 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 a czy to nie jest przypadkiem rama od EMZETY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eastlegion Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Jest to rama od motocykla Jawa 350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubciu93 Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 Na pewno nie od roweru, bo jest zbyt ciężka. Mogę dodać zdjęcia, ale konkretnie jakich części tej ramy. Nie znam się na tym i nie wiem jaki element ramy pomoże w dokładnej identyfikacjipozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubciu93 Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 dziękuje za pomoc, wszystko już jasnepozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
devill_2006 Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 oczywiście że jest to stuprocentowo rama od jawy 350 ;) Podaj trzy pierwsze cyfry numeru ramy (znajdują się na tylnym uchwycie silnika po lewej stronie) oczywiście rama jest jak najbardziej współczesna lata 80-90 ubiegłego wieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubciu93 Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 ok zaraz sprawdzę, mam nadzieję że znajdę te numery:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubciu93 Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 pierwsze trzy cyfry: 6 3 8Mogę wiedzieć po co Koledze te numerki:)pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
białemyszki Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Rama od Jawy, nie pamiętam jakie są w CZ-ach. Niestety krzywa ;) To, że została zakopana może świadczyć, że jest z kradzionego sprzęta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devill_2006 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Bo te cyfry to oznaczenie modelu. Wygląda że to rama od Jawy 350 TS ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hubciu93
Witam
Wykopałem taką ramę od motocyklu.
Kolega powiedział że jest od WSKi.Tu pojawia się pytanie od jakiego modelu? Było ich chyba dużo :)
Za wszelką pomoc dziekuję.
pozdrawiam
13 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.