danieloff Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Okolice Warszawy i część Mazowsza już zblokowane...http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1663805,0,,alarm_przeciwpozarowy__w_lasach,wiadomosc.html A jak tam w innych krainach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Tutaj mapka dla całego kraju:http://www.lasy.gov.pl/o_nas/gospodarka_lesna/ochrona-lasu/zagrozenie-pozarowe Za złamanie zakazu: 500 złModlimy się zatem o deszcz (ci wierzący; niewierzący czekają na zmianę układów barycznych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Lepiej niech nie pada,stanowczo prościej poradzić sobie z chamami z LP niż kolejną powodzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Zakazy są nie po to bo komuś się tak podoba, tylko z uwagi na realne zagrożenie pożarowe. Jeżeli ktoś tego nie rozumie, trudno będzie cierpiał w momencie zatrzymanie w lesie objętym zakazem wstępu.Panie abcd, radziłbym ostrożniej z tymi chamami" z LP (LP też czytają forum odkrywcy). Jak zajdzie potrzeba to LP poradzą" sobie z Panem bez najmniejszego kłopotu. Struganie bohatera dobrze wychodzi w internecie a nie w momencie zatrzymania w lesie.acer (LP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Czekałem, aż wpadniesz... na Forum :-)Abcd- może faktycznie odrobinę więcej spokoju i kindersztuby ( nawet jeśli masz niemiłe wspomnienia ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 ¨Poradzić¨ znaczy dogadać,jestem pacyfistą i zwolennikiem łagodnej perswazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Pocieszające, że z chamami za pomocą szpicruty lub nahajki nie rozmawiasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Dziwna ta nasza pogoda...Najpierw mnostwo wody w lesie ze gumiaki zakrywa a dwa tygodnie pózniej susza straszliwa.O co chodzi z tym wszystkim?Dawniej chyba tak skrajnie" nie było...Wczoraj byłem na wypadzie w lasach swietokrzyskich i rzeczywiście za fajnie to nie wygląda.Sucho straszliwie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Niom...Za oknem mam +16 i ulewa jak szlag.W niedzielę mam za to groźbę +35 :-(A do końca Świata jeszcze c.a. dwa lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Nie ma co się obrażać Cham to przecież słynne biblijne imie najmłodszego syna Noego (tego od arki ,żeby nie było wątpliwośći). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Hmm mysle jednak ze slowo cham" jest obrazliweCoby jednak nie ciagnac tego tematu, pozwolilem sobie umiescic link do aktualnej sytuacji w lasach coby uniknac mandatow i nieprzyjemnosci:http://bazapozarow.ibles.pl/zagrozenie/Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Nie minęły 3 godziny od założenia tego postu, a w Warszawie leje jak z cebra - chyba nieźle się modliliście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.