fanatyk Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 WitamNa początek ten oto wętyl :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 Dawaj taksometr! A wętyl zaiste... chędogi. To drugie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 taksometr KIENZLETo drugie to aluminiowy kapselek z dziurką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 dawaj dawaj fanatyk ;> nie czaj sie, wrzucaj fanciory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 proszę - bez trollowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 guzik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Dawno nie było tak ciekawych odkryć. Musisz mieć genialne miejscówki. Gratulacje. Z niecierpliwością czekam na kolejne posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Ładnie.Ukaż busolę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Maj 2011 Autor Share Napisano 20 Maj 2011 niecierpliwością czekam na kolejne posty."Jacho - sezon dopiero się zaczął - mój drugi. Jak coś znajdę to będą fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Maj 2011 Autor Share Napisano 20 Maj 2011 takie coś ale nie wiem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 ładna ładownica, od czego to ? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Ładownica mauser. Chyba jedyna ciekawa rzecz z twojego śmietnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Fanatyk ty to jesteś gość :D jaka masz wykrywkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 panowie przystopujcie... każdy pokazuje to co mu się podoba.Nie musicie drwić z tego.. nawet sobie nie wyobrażacie,jak mnie cieszyła pierwsza znaleziona łuska,cały dzień cieszyłem się jak dziecko.Może to dlatego,że sporo chodziłem w ciemno,zanim znalazłem coś. Teraz jak po maśle idzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Dlatego chyba lepiej na samym początku wstrzymać się z dodawaniem śmieci" i po pewnym czasie dodać coś konkretnego co przyciągnie wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Jo tysz prawda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 OK, koniec zabawy :)Fanatyk - Bocian dał ci szansę.Widzę, że jednak nie chcesz z niej skorzystać.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:53 21-05-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.