pysiekr Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Włochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 O takie zdjątko gdzieś w sieci znalazłem abyś Lemeryt nie musiał wchodzić do kanału:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Czerwiec 2012 Share Napisano 15 Czerwiec 2012 I Kolo się zamyka miała być odbudowa a jest ....w ofercie http://www.milweb.net/classifieds/large_image.php?ad=62554&cat=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Listopad 2014 Share Napisano 25 Listopad 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Jak sie aktualnie ma RSO? Gdzie jest? Moze jakies fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 24 Marzec 2016 Autor Share Napisano 24 Marzec 2016 Panowie dobra wiadomość:http://www.gazeta.myslenice.pl/serwis/archiwum/2016/11/NOWE-MUZEUM-REGIONALNE.htmlRSO znajdzie swoje miejsce w środku pod dachem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 oby plany się ziściły, bo teraz nie szanują twojej pracy, wystawiając antyk na mróz i deszcz. Dalej zajmujesz się pojazdami historycznymi, czy to już przeszłość?pozdrawiamles05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 25 Marzec 2016 Autor Share Napisano 25 Marzec 2016 Przyszłość. Powiedziałem sobie że nie ruszam niczego dopóki RSO nie trafi pod dach. A z muzeum to już zaklepane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 25 Marzec 2016 Share Napisano 25 Marzec 2016 Dzięki Lemeryt za odpowiedź i życzę powodzenia. Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harrison987 Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 Cześć wszystkim!Ja przywrócenie RSO / 03 i wymagają tylko niektóre z elementów, które zostały przedstawione w tym forum. Konkretnie elementy pokazane na fotografii:Lemeryt i Woodhaven,Można skontaktować się ze mną bezpośrednio??Michael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harrison987 Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 Ja również poszukuje dla nich: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harrison987 Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 Ja również poszukuje dla nich: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harrison987 Napisano 25 Czerwiec 2016 Share Napisano 25 Czerwiec 2016 Cześć wszystkim.Jestem obecnie przywrócenie RSO / 03. Byłem ciekawy, czy ktoś ma jakieś części?Proszę kontaktować się bezpośrednio do mnieDzięki!Michael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 5 Listopad 2016 Share Napisano 5 Listopad 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 5 Listopad 2016 Share Napisano 5 Listopad 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 6 Listopad 2016 Share Napisano 6 Listopad 2016 a tak właściwie to co z tym RSO teraz się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 NOWE MUZEUM REGIONALNETak może wyglądać nowa siedziba Muzeum Regionalnego, które miałoby powstać niedaleko ul. Traugutta - w sąsiedztwie dawnego placu targowego.W czterokondygnacyjnym budynku znalazłyby się m.in. stałe ekspozycje-w tym odbudowany w 2011 roku ciągnik artyleryjski RSO, sala wykładowa na ponad 150 osób, sala szkoleniowa dla dzieci i nowoczesna czytelnia naukowa.Obecnie projekt znajduje się w fazie konsultacji, natomiast jego wnętrze w trakcie projektowania. Otwarcie zaplanowano na 11 listopada 2018 roku - w setną rocznicę odzyskania przez Polskę Niepodległościhttp://www.gazeta.myslenice.pl/serwis/archiwum/2016/11/NOWE-MUZEUM-REGIONALNE.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Ale to przyszlosc. Pytanie co sie dzieje aktualnie z RSO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 7 Listopad 2016 Share Napisano 7 Listopad 2016 Przypuszczam, że skoro był na chodzie, to został wcielony do wojsk obrony terytorialnej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.