patton12 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 a opłaca się go w ogóle kupować(na monety, łuski, odznaczenia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Ja mam 250tkę i na polach daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Na drobnicę jest ok :).Ale jak masz więcej funduszy to poszukaj czegoś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 a co np. wykopaleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Patton,trafia się dokładnie to o co pytasz.Monety łuski czy odznaczenia.Zasięgu rewelacyjnego się nie spodziewaj.Dla takiego lenia któremu się nie chce głęboko kopać jest ok.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Lenia jak ja" miało być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Tak jest, kanarek na pola to żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 bagnet na ilu spokojnie znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Do bagnetów to sobie kup smętka :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 Enders, wejdź na pocztę, dałem numer GG.Chciałbym abyś wytłumaczył mi wszystko o tym urządzeniu.Jeśli będzie on możliwy do podłączenia w kanarku to chciałbym wtedy napisać co nieco o nim w tym wątku opierając się na twoich informacjach - jeśli pozwolisz rzecz jasna ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2010 Panowie jak to jest z mrozem i kanarkiem?Pomyślałem żeby wyskoczyć gdzieś połażić ale nie wiem czy na mrozie kanarek nie zacznie wariować albo co gorsza nie zepsuje się? Jakoś go zabezpieczyć czy po prostu iść na żwywioł :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enders Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Niestabilny będzie, ot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Kłamstwo i oszukaństwo :D będzie stabilny i to na max czułosci, defektem może zaistnieć kiedy upadnie ci dziad na podłokietnik, mi pękł od mrozu, od początku zimyostrej zimy" atakuje głównie las i bagnet wpadł i kilka innych złomów.Fajna sprawa w bagienkach skutych na kość.Wszystko się da kopać tylko że z kilofem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2010 w lesie kilofem? słyszałem że w lesie nie jest zamarznięta ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Chodziło mi że kilof przydaje się do lodu, wybiera puszki i różne szpargały prze 20cm śniegu i 13/15 cm lodu + ziemia w bagnie.Jaka jest u was średnia odległość wybierania w powietrzu monety 1 groszowej obecnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskaxxx Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 18cm ,a przy szybkim machaniu do 20cm cewka 6,5x9 ,cewka 12x9 plus 1cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 Saperka na all w powietrzu widziana z ~75cm, kopana w obwałowaniach okopów przez 10cm śniegu i 50cm humusu. dziś wyszły 4szt. jedna była na głęgokości 55cm w żółtym piasku las" poziom czułości 8punkt dyskryminacji 10ton dzwięku 3 duży kolor" zazyczaj na puszkę po browarzeprogram Allskala głębokości 3 !!! wskakiwało na 4każda sapera leżała na płask, przy każdej zerowałem loda i wskazania tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2011 55 cm ? No to ładnie, jednak kanar cośtam potrafi znaleźć głębiej ;).Dużo się różnią zasięgi 150 od 250 ? Jedni mówią, że nic a jedni że kilka cm różnicy (2,3), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 Powiem tak Każdy może poprawić zasiegi swojego kanara, lecz jest to plus tylko na zimowe leśne wyprawy.Potrzebny jest oscyloskop do powrotu do ustawiń fabrycznych.Polepszyć można zasięgi dla straty dyskryminacji.Nic ci ludzkie nie jest nam obce" zabawa w elektronika też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskaxxx Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Mała cewka ,głebokość jakieś 60-65 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskaxxx Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Początek taśmy to 30cm . Tak czy siak kopać sie nie chce tek głeboko (zwłaszcza mi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 No ładnie ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 60cm ????? to ładnie jak na kanarka :) co to jest,zgniecione wiadro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 Panowie/Panie, mam pytanie co do cewek DeTech oraz Nel.Widziałem na YT trochę filmików z cewkami Nel i wygląda na to, że poprawiają osiągi i to dość dobrze.A jak jest z cewkami DeTech? Używa ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Całkiem przydatny filmik dla posiadaczy garrett-ówhttp://www.youtube.com/watch?v=bmpDvRBAMF0&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi