Martin Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Panowie , troszkę spokojniej :)PozdrawiamMartin
cygan715 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Jestem nowy na portalu odkrywcy ale od 3-lat biegam ze Smętkiem i nie narzekam na sprzęt a tym bardziej na jego osiągi.Panowie zamiast się bratać to sobie skaczecie do gardeł bez powodu.Każdy wykrywacz ma zalety i wady tylko zależy od poszukiwacza który nim się posługuje.A co do złomiarzy to głośno nie mówcie, bo jak oni kupią sprzęt to zaręczam że po złomiarzach nic nie znajdziecie.
gortad19 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Ale w końcu będzie ten nowy smętek czy nie , najlepiej z wyświetlaczem by się zdał no tak do 1200zł to bym go sobie na pewno kupił(daje tym do zrozumienia konstruktorowi ze mógł by na tym dobrze zarobić bo nie jeden amator by się znalazł na takowy sprzęcik no chyba ze ma już za dużo Dutków i mu się już porostu nie chce ale to już inna bajka ...)
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisał: pako151515Data: 2010-05-25 18:16:27Treść: Z resztą po co gadać kto jaki ma sprzęt:D Nawet i najlepsza wędka rybakowi nie będzie potrzebna jak ryb nie ma:) Szczęście to jest najważniejsze!"Pako twoje słowa.a wciąż się kłócisz.mógłbyś przejść z tą swoją proximą za np takim pawełkiem i jego hsem.znajdziesz coś po nim to osobiście Ci pogratuluje.Jestem ciekaw czy jak chodziłeś ze smętkiem to czy miałeś dobrze włożone baterie,bo po twoich wpisach na forum npył smętek-całkowite nieporozumienie" to mozna tylko wnioskować że nie masz pojęcia jak go ustawić(sam piszesz że ustawiał ci go jakiś facet.)Co do wykrywek,najlepiej się udzielać i radzić gdy się z danego wykrywacza korzystało,wtedy można coś o nim powiedzieć,a nie że poszło sie na wypad,nie połapało ustawień i wróciło do domu na zawsze będąc jużanty" na dany model.Po prostu,udzielaj rad o sprzęcie na którym pracowałeś dośc dłużej niz jeden dzień,i którego sam ustawiałeś.I nie obrażaj innych użyszkodników tak jak to zrobiłeś na początku wątku.boś za mały w cm:Pzdrów
pawel888 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Tiaa znowu mój urobek z dziś :)Może by tak nie czepiać się dalej kolegi pako i dać mu się poprawić? Może jakieś przepraszam w kierunku Hs? Osobiście nazwanie użytkowników Hs złomiarzami mnie uraziło, ale tłumacze to młodym wiekiem i jakimś tam z jednej strony brakiem kultury, dlatego się nie gniewam :) Proponuje dalszą dyskusję ale bez wzajemnego obrażania się :)<pozdro
grinch20 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Hebda posiadam smetka i proxime ze smetkiem chodziłem 3 lata wiec znam go dobrze ale gwarantuje ci ze po smetku kupa rzeczy zostaje zwłaszcza drobnych . I prawda jest to ze smetek łapie drobnice ale płytko
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Chodzi mi że zapewne kol.pako miał smętka tyle czasu by zdążyć nauczyć się gdzie jest on/off.Smętek jak każdy wykrywacz wymaga czasu,to nie jest jabel,gdzie tylko odpalić i heja.
pawel888 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Ładną fotkę mi cyknąłeś :)Szkoda że dziś byłeś daleko i nie mogłeś zrobić zdjęcia ze skrzyneczką.Dołek podobny do widocznego wyżej z tym że na dnie była skrzynka na lalunie" do moździerza :)<pozdro
pawel888 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Było już na forum ale jak jedziemy z głębokimi to jedziemy :)<pozdro
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 tutaj dołek 2tygondie temu:)niestety pawełku musiałem lekko spaskudzić fotkę:)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=661017#956337zdrów
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Z twarzy zupełnie niepodobny do nikogo...
Kleeberczyk Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Kolega założył wątek po to aby dowiedzieć się czegoś na temat nowego Smętka, a wątek przerodził się w chaotyczną dyskusję o tym który z dwóch wykrywaczy jest lepszy...
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 ale link który podałem(http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=661017#956337) co prawda sprzed półrocza ale jakos 4ka nie nadchodzi:)
pako151515 Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 Pawel888 czy jak ci tam, he he rozbawiło mnie to ale tłumacze to młodym wiekiem" a skąd ty wiesz ile mam lat? :) A wiem już skąd! Po nicku rozpoznałeś? :D Tylko tak się składa, że nic ma wspólnego z moimi latami:) Zdrów i głębokich wykopków swoim On/offem smętkiem! Pozdro
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2010 Napisano 5 Czerwiec 2010 pako151515 wybacz,ale wiesz co to ironia?http://pl.wikipedia.org/wiki/IroniaZresztą wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę twój nick, i co trochę można poczytać..wciąż atuś i tatuś"zdrów.skończmy już ten temat bo z niczego zrobiło się bagno.kłódka?zdrów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.