wędrowiec Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Moje trafienia z przed dziesięciu lat,kiedy to byłem tam ostatni raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 O bardzo ładne , masz jeszcze jakieś fotki ?Szkoda, że teraz nie ma takich znalezisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Ja jutro lece w okolice lotniska, nie licze na jakieś znaleziska - poprostu dla relaksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 jak coś wyjdzie to daj fotki, możliwe że też jutro polece na lotnisko ale wątpie, że znajde czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Pokopałem godzinkę i nagle słysze jak coś jedzie, stanełem wryty patrze, a tu jeep straży leśnej. Na szczęście leśniczy nie zauważył mnie choć stałem ok 5 m od drogi którą jechał. Po tym wolałem już isć do domu.Fanty: 3 łuski od Pepeszki i jedna od parabelki, ale jeszcze się tam przejdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 hehe to nieźle :D a byłeś gdzieś zaraz za lotniskiem czy troche dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Dalej, znacznie dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 ja niedawno pochodziłem koło koźlic ale lipa, okopy puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 No ZS nr 1 dawne górnicze technikum :) hehe.U mnie jest sporo nowych terenów do przeszukania, nastawienia militarka, a nie mam z kim latać. A już wychodzą powoli tam maski gazowe, wyposażenie inne, amunicja itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 ZS nr 1 to nadal technikum górnicze ;].A co ty się gdzieś przeprowadziłeś czy co ? Czy odkryłeś nowe tereny do przeszukania w okolicach lubina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 Nie nie... dalej w Polkowicach :P, ale mam dziewicze militarne rejony :) leżą już drugi rok nie szukane, raz na jakiś czas chodziłem, i wszystko wskazuje na to, że szły tam duże oddziały wojsk, stąd różne fanty na leśnych/polnych drogach.A technikum górnicze to dawniej było, teraz tak tylko się nazywa, ale tak naprawde już nie jest:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 Nie wiem o co ci chodzi z tą szkołą bo ja tam chodzę do technikum do klasy górniczej :D.Ale mniejsza o tą szkołe, nie ważne.Ja na militarkę raczej nie chodzę, wole drobnice :).ale tutaj koło lubina to już chyba cięko z monetkami, muszę latać 30 km od lubina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Dzisiaj wyskoczyłem na godzinkę z kolegą bo kupił wykrywacz i chciał zobaczyć co i jak.Poszliśmy tuż zaraz za lotnisko.Wyszły 3 łuseczki chyba od TT.Będe miał chwile czasu to wrzucę zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 łuseczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 i lekko zamaskowany kanarek ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Kolego ja również takie łuseczki znalazłem. Jadą dz od działek za tunelem tym pod torami i wyszły jakieś 3luseczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Jaki jest sens chwaleniem się łuskami od ppsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Taki, że na lubińskim lotnisku jak sie trafi łuske to jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Dokładnie.Kolega Thomson nie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Ale koledzy bez przesady. Toć tych łusek więcej niż odłamków w nie jednym lesie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Eh...Możliwe, że w twoich terenach. Tymczasem nie róbmy już offtopu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 michał1514 w koło Lubina też są takie miejsca, nawet masę takich miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 Boże, widze że nie można wrzucić na forum zdjęcia 3 łusek bo zaraz lecą teksty typu : po co takie coś pokazujesz", itp. itd.Ja za militarką nie chodze, znalazłem je można powiedzieć przypadkowo. Zrobiłem zdjęcia sobie ot tak i pomyślalem, że wrzuce na forum.Pozatym rabat my nie mówimy o terenach wokół Lubina tylko o samym lotnisku, wiem że w lasach wokół Lubina tych łusek jest pełno ale obok lotniska już nie ma ich w takich ilościach ogromnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 20 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Są michal1514,dzisiaj wylazło mi kilkadziesiąt mausów:-)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.