DiziQ Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Proszę o id tego bagnetu. Długość 37 cm. Razem z tym bagnetem wykopałem trzy pogięte giwerki, które zostały w ziemi w oczekiwaniu na zmianę ustawy. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie wszystkie mogę załadować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiziQ Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Proszę o id tego bagnetu. Długość 37 cm. Razem z tym bagnetem wykopałem trzy pogięte giwerki, które zostały w ziemi w oczekiwaniu na zmianę ustawy. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie wszystkie mogę załadować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Czyżby nie dało rady już lepiej doczyścić tego bagnetu? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiziQ Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Sorki, ale jutro idzie do elektrolizy, więc nie przykładałem się do czyszczenia. Zdjęcie nie oddaje też stanu faktycznego, ale nie mogłem załadować nic o większej rozdzielczości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukuri Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 To nie jest włoski bagnet. Daj lepsze fotki ostrza z jelcem i głowicy rękojeści, bo na podstawie fotek z wątku ciężko go rozpoznać.Pozdrawiam, Piotr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiziQ Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 Udało mi się dodać lepsze zdjęcie. Dodam,że bagnet wyszedł już z pochwy, a zakopane giwerki to Manlichery carkano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
por.pil.020 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Moim zdaniem to mannlicher '95. Daj lepsze fotki to bedzie wiadomo co to za bagnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf171 Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 SWT 40 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobieras39 Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 zdjęcie też kozak;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiziQ Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 Witam. Dzisiaj udało mi się załadować lepsze zdjęcie. Dodam jeszcze,że bagnet wyszedł już z pochwy,a zakopane giwerki to Mannlichery carcano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
DiziQ
Proszę o id tego bagnetu. Długość 37 cm. Razem z tym bagnetem wykopałem trzy pogięte giwerki, które zostały w ziemi w oczekiwaniu na zmianę ustawy. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie wszystkie mogę załadować.
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.