DiziQ Napisano 23 Maj 2010 Autor Napisano 23 Maj 2010 Proszę o id tego bagnetu. Długość 37 cm. Razem z tym bagnetem wykopałem trzy pogięte giwerki, które zostały w ziemi w oczekiwaniu na zmianę ustawy. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie wszystkie mogę załadować.
DiziQ Napisano 23 Maj 2010 Autor Napisano 23 Maj 2010 Proszę o id tego bagnetu. Długość 37 cm. Razem z tym bagnetem wykopałem trzy pogięte giwerki, które zostały w ziemi w oczekiwaniu na zmianę ustawy. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie wszystkie mogę załadować.
Swiety82 Napisano 23 Maj 2010 Napisano 23 Maj 2010 Czyżby nie dało rady już lepiej doczyścić tego bagnetu? ...
DiziQ Napisano 23 Maj 2010 Autor Napisano 23 Maj 2010 Sorki, ale jutro idzie do elektrolizy, więc nie przykładałem się do czyszczenia. Zdjęcie nie oddaje też stanu faktycznego, ale nie mogłem załadować nic o większej rozdzielczości.
zukuri Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 To nie jest włoski bagnet. Daj lepsze fotki ostrza z jelcem i głowicy rękojeści, bo na podstawie fotek z wątku ciężko go rozpoznać.Pozdrawiam, Piotr.
DiziQ Napisano 24 Maj 2010 Autor Napisano 24 Maj 2010 Udało mi się dodać lepsze zdjęcie. Dodam,że bagnet wyszedł już z pochwy, a zakopane giwerki to Manlichery carkano.
por.pil.020 Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 Moim zdaniem to mannlicher '95. Daj lepsze fotki to bedzie wiadomo co to za bagnet.
DiziQ Napisano 24 Maj 2010 Autor Napisano 24 Maj 2010 Witam. Dzisiaj udało mi się załadować lepsze zdjęcie. Dodam jeszcze,że bagnet wyszedł już z pochwy,a zakopane giwerki to Mannlichery carcano.
Pytanie
DiziQ
Proszę o id tego bagnetu. Długość 37 cm. Razem z tym bagnetem wykopałem trzy pogięte giwerki, które zostały w ziemi w oczekiwaniu na zmianę ustawy. Przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie wszystkie mogę załadować.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.