Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 Allegrowy Słownik dla Niedysortografów.http://klub.chip.pl/imka/asdn.htmJak widać na Forum, problem dotyczy nie tylko Allezło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 po forómowym oszczale ufag pszydatne klijętom ...Ksiarzki zbentne.Kłudeczke i pszykleićzgury dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 dyktądo to sie pżeboleie , ale bierzoncej polityki nikdy! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 uzytkownią pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 cusz kolega mniał namyśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 Widzisz- już Ci mówiłem, że nie uczestniczysz aktywnie w życiu Forum. Rozwiązanie masz w śnurku, który podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Ot dziź obiecóję poprawe i zamjast jdentyfikować bede tropić blendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 topić brendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 ...albo co gnac... ale to do końcika degustatora;) bo offtopy robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Pszytatny dla analfabetuf, i luci ciemnyh". Na tym foróm rófniesz tacy sie przefijajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Nie wim czmu ale wszyztko rozumim. Mogłem zostadź arheolonomem lub arheologistą i nie mu siał bym marwy ć sie o fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 A ja tam ówarzam, że Kopijnikowi siem kerton rzółty nalerzy za oftopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 Pociel siem z Nim sfojimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 tylko nie fszystkimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Martian nie pisze się zółty" tylko rzułty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 hociasz jednom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Dobra, Człowiekuśniegu, ale tylko z tej reinkarnacji na pół, bo tak zusammen do kupy to byś Kopijnika musiał wylać z foruma;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikpok44 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 dużo traci forum za to czepianie się ludzi piszących z błędami ortograficznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 dużo traci Forum przez ludzi piszących inaczej.....translator, tłumacz z polskiego" na nasze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikpok44 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 nie wymagaj od osoby nie znającej ortografi obsługi translatora. Mnie nie interesuje czyjas składnia, poprawność językowa tylko jego historia lub to co ma do powiedzenia a takie zachowanie mozna uznac za dyskryminacje nie kazdy szkoły kończył a swoje wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 na ten temat juz było wiele na Forum....piszesz,edycja,poprawiasz babole...Ctrl+C i Ctrl+Vna innych forumach za rażące błędy .... bardziej restrykcyjnie kasują Usera - więc proszę - nie mów mi o dyskryminacji, bo takiej tutaj nie ma, a nikomu z krzyża nie spadnie jak się trochę wysili i postara :)może naukę z tego wyniesie, a i innym łatwiej czytać - nie kaleczą zwojów mózgowych i przynajmniej wiedzą : co autor miał na myśli.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 23:40 16-05-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikpok44 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 kto to wymyślił(ą,ę,ó,ż,itd.) i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Co do kaleczenia zwojów dodam, że nie ważne czy autor piszę bez błędów czy z błędami(ortograficznymi) wystarczy, że zobaczę nick autora i już wiem, że w wypowiedzi same dywagacje i niereformowane twierdzenia :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.