Thomson. Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Witam. Mam pytanie dotyczące tej opcji w serwisie Alegro.Jeżeli kupujący zapłacił mi pieniądze za wygrany przedmiot przez ta opcje i doszła do mnie wiadomość na meila że wpłata została zaksięgowana to kiedy kasa może pojawić się na moim koncie? Dodam, ze kupujący i ja mamy konta w innych bankach. Czy pieniądze nie będa szły dłużej przez ta opcje niż zwykle na moje konto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Ja tylko płaciłem przez tą opcje i sądząc po automatycznych powiadomieniach kasa dochodziła w parę minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Thomson- ja się obawiam, że po pierwsze primo musisz mieć skonfigurowane by Allezło PZA. Po drugie primo- sam ściągasz kasę z subkonta PZA"- nikt tego za Ciebie nie robi.Inna bajka, że FAQ o PZA jest potężne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomson. Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Ok. Wielkie dzięki. Konto juz skonfigurowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.