Thomson. Napisano 7 Maj 2010 Autor Share Napisano 7 Maj 2010 Witam. Mam pytanie dotyczące tej opcji w serwisie Alegro.Jeżeli kupujący zapłacił mi pieniądze za wygrany przedmiot przez ta opcje i doszła do mnie wiadomość na meila że wpłata została zaksięgowana to kiedy kasa może pojawić się na moim koncie? Dodam, ze kupujący i ja mamy konta w innych bankach. Czy pieniądze nie będa szły dłużej przez ta opcje niż zwykle na moje konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 Ja tylko płaciłem przez tą opcje i sądząc po automatycznych powiadomieniach kasa dochodziła w parę minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 Thomson- ja się obawiam, że po pierwsze primo musisz mieć skonfigurowane by Allezło PZA. Po drugie primo- sam ściągasz kasę z subkonta PZA"- nikt tego za Ciebie nie robi.Inna bajka, że FAQ o PZA jest potężne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Maj 2010 Autor Share Napisano 7 Maj 2010 Ok. Wielkie dzięki. Konto juz skonfigurowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.