lysy452 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 witam prosze o pomoc w id tego munduru jakiej formacji i czy orginal,wlasciciel twierdzi ze zdjal go w takim stanie z strychu.pozdrawiam
Luftlander Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jakie dowody, każdy element tej bluzy nie wytrzyma porównania z oryginałem.
stg1971 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 z tego co widać to wh plus ss co do krimu to lipa,jaki strych takie skarby posiada.
qwert1403 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jak już wcześniej pisałem bardzo ładna żołnierska kurtka niemiecka NVA , która została znazyfikowana przez przyczepienie do niej nazistowskich akcesorjów.Wystarczy porównac patki kołnierzowe ze zdjęcia które zamieściłem ( zdjęcie z netu ).Poza tym guziki naramiennika nie sa przyszyte.Są tam dwa otwory służące do jego zamocowania.
kloki Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ludzie o czym my tu dyskutujemy jeszcze? Lewa bluza to lewa bluza, a że ktoś to nieudacznie zrobił to inna sprawa. Naszywki wyglądają na kopie, do tego niechlujnie przyszyte i chamsko przybrudzone. Meszkowaty" materiał, krój i stemple w kartoflu chyba wycinane.Pozdrawiam
kloki Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 lysy452 z całym szacunkiem, ale nie starajmy się na siłę z tej bluzy zrobić oryginału, bo nam fantazji zabraknie :)
lysy452 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 witam prosze o pomoc w id tego munduru jakiej formacji i czy orginal,wlasciciel twierdzi ze zdjal go w takim stanie z strychu.pozdrawiam
zajcev Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 witam. Bardzo prosze o identyfikacje tej bluzy czy oryginalna i jaki to model. Dzieki z gory.
lysy452 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Panowie widze ze sie rozkreciliscie ,1 pisze to orginal a 2 pisze fals,piszecie o pagonach,gapie itd a szczegolnie o DDR owskim mundurze(jakims) co to znaczy?dajcie jakies szczegoly szczegolnie identycznej bluzy DDR lub NVA.pozdrawiam
lysy452 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 kolejny sepel,pod duza pieczatka widac delikatnie 1939
Question
lysy452
witam prosze o pomoc w id tego munduru jakiej formacji i czy orginal,wlasciciel twierdzi ze zdjal go w takim stanie z strychu.pozdrawiam
64 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.