lysy452 Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 witam prosze o pomoc w id tego munduru jakiej formacji i czy orginal,wlasciciel twierdzi ze zdjal go w takim stanie z strychu.pozdrawiam
Luftlander Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 Jakie dowody, każdy element tej bluzy nie wytrzyma porównania z oryginałem.
stg1971 Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 z tego co widać to wh plus ss co do krimu to lipa,jaki strych takie skarby posiada.
qwert1403 Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Jak już wcześniej pisałem bardzo ładna żołnierska kurtka niemiecka NVA , która została znazyfikowana przez przyczepienie do niej nazistowskich akcesorjów.Wystarczy porównac patki kołnierzowe ze zdjęcia które zamieściłem ( zdjęcie z netu ).Poza tym guziki naramiennika nie sa przyszyte.Są tam dwa otwory służące do jego zamocowania.
kloki Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Ludzie o czym my tu dyskutujemy jeszcze? Lewa bluza to lewa bluza, a że ktoś to nieudacznie zrobił to inna sprawa. Naszywki wyglądają na kopie, do tego niechlujnie przyszyte i chamsko przybrudzone. Meszkowaty" materiał, krój i stemple w kartoflu chyba wycinane.Pozdrawiam
kloki Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 lysy452 z całym szacunkiem, ale nie starajmy się na siłę z tej bluzy zrobić oryginału, bo nam fantazji zabraknie :)
lysy452 Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 witam prosze o pomoc w id tego munduru jakiej formacji i czy orginal,wlasciciel twierdzi ze zdjal go w takim stanie z strychu.pozdrawiam
zajcev Napisano 8 Czerwiec 2016 Napisano 8 Czerwiec 2016 witam. Bardzo prosze o identyfikacje tej bluzy czy oryginalna i jaki to model. Dzieki z gory.
lysy452 Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 Panowie widze ze sie rozkreciliscie ,1 pisze to orginal a 2 pisze fals,piszecie o pagonach,gapie itd a szczegolnie o DDR owskim mundurze(jakims) co to znaczy?dajcie jakies szczegoly szczegolnie identycznej bluzy DDR lub NVA.pozdrawiam
lysy452 Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 kolejny sepel,pod duza pieczatka widac delikatnie 1939
Pytanie
lysy452
witam prosze o pomoc w id tego munduru jakiej formacji i czy orginal,wlasciciel twierdzi ze zdjal go w takim stanie z strychu.pozdrawiam
64 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.