predator2104 Posted April 29, 2010 Author Share Posted April 29, 2010 Witam. Mam pytanie bo znalazłem podczas jednego z moich wypadów do lasu taki przedmiot i nie wiem co to może być proszę o jakieś wskazówki z jakiego to może być okresu i do czego służyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeneralRemek Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664401 Proszę, może tu jeszcze znajdziesz jakieś przydatne informacje.Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 garść dodatkowego info :http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=esbit&ws=txt&id_forum=all&forum=on-pozdro-a na marginesie - bardzo dziękuję...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeneralRemek Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Rzadka może nie, ale fant nieczęsty. Może po prostu był przydatny gościowi a nie chciał stracić fajnego fanta, więc kupił. Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Jak by nie było to z pewnością każdy tutaj jest pod głębokim wrażeniem pozyskania przez Ciebie 70 zeta w tak błyskotliwy sposób:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator2104 Posted April 29, 2010 Author Share Posted April 29, 2010 baaardzo dziekuje. sprzedalem go juz za 70zl . powiedzcie mi to rzadka rzecz ze facet od razu wziął???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator2104 Posted April 29, 2010 Author Share Posted April 29, 2010 Witam. Mam pytanie bo znalazłem podczas jednego z moich wypadów do lasu taki przedmiot i nie wiem co to może być proszę o jakieś wskazówki z jakiego to może być okresu i do czego służyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
predator2104
Witam. Mam pytanie bo znalazłem podczas jednego z moich wypadów do lasu taki przedmiot i nie wiem co to może być proszę o jakieś wskazówki z jakiego to może być okresu i do czego służyło.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.