skaut22 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 A rączkami mogłeś np papierosa trzymać?Przecież dłonie (rękawiczki) powinny bardzo brzydko pachnieć po takim spotkaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Fota z placu boju...szkoda że teraz trzeba czekać do wiosny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Powąchaj rękawiczki po grzechotniku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Kurze Płuco - nie będę się rozpisywał o walorach przyrodniczych zaskrońców ani co robią w momencie zagrożenia/samoobrony - już kiedyś o tym wspomniałem :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=654382#1132332Podsumowując - twój wpis był jak najbardziej nie na miejscu, bo nikt nic złego na myśli nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Heh...faktycznie:(człowiek uczy się całe życie..jeśli kogoś uraziłem , to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Dzięki za miłe słowa Anabol:)Fakt, faktem ze ostatnio nie potrzebnie się uniosłem...bywa..A na dzisiaj wkleję fotę granaciku,pruskiego żółwika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Ostatni przed zimowy wypad na radzieckie ziemianki...widać jakiemuś krasnoarmiejcowi" bardzo się nudziło...bo nic więcej z tej parabelki nie wyszło,mimo dokładnego spenetrowania oklolicy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 dała się rozruszać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Jak niemcy złapali wroga z LUGEREM to [*]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Polaczek:)Oczywiście sama skorupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzo1 Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 Witam gdzie takie fanty są;-)bo ja ze Zwierzyńca może ktoś niedaleko mnie chadza z wykrywką chętnie się przyłącze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Też jestem ze Zwierzyńca:)Ile masz lat przyjacielu i jak Cię zwą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 a ktorego zwas nazywaja KUDLATY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Kurzo masz takie piękne tereny do latania z nypaczem,a fantów nie masz??Powinieneś wrześniowch fancików sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Moje dwa czuby" 150mm A-W i kawałek szklaneczki...Najgorsze było je wynieść....prawie 2 km przez las + szpadel i nypacz..Całe szczęście że kolo trochę pomógł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Kudłaty?:) Nie znam takiego gościa ze Zwierzyńca.A znam bardzo dużo osób.Zwierzyniec to nie jest duże miasteczko mimo to nie znam kolegi kurzo1.Ciekawe czy się znamy?FAGIL a czemu pytasz o kudłatego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurze Płuco Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Stock 84,właśnie zobaczyłem Twój wpis związany z siekierą,nie masz racji kolego to carska saperska:).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Tak, najprawdopodobniej masz racje ale może ona także być nasza...kontekst wskazuje jednak, że powinieneś mieć racje.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzo1 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Kolego Stock84 jeżeli jesteś ze Zwierzyńca to najprawdopodobniej nie raz minęliśmy się na ulicy.Trzeba by się umówić na jakieś piwko w miejscowym barze Upałek:-).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzo1 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Kolego Kurze płuco tereny jak tereny ale u nas to coraz więcej ludzi śmiga z piszczałką i już większość fantów jest odkryta niestety.Ale mimo to trzeba szukać dalej i się nie poddawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzo1 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Stock 84 jeżeli chcesz to pisz na meila kurzo1@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.