Swiety82 Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Napisano 9 Kwiecień 2010 Witam!Takie coś wygrzebałem, ciekawi mnie cóż to jest? Materiał to miedź, brak gwintów, wykonane z jakby prasowanej blachy, średnica 3-4mm...Ktoś ma jakieś pomysły?
Catadero Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Za długa. Ale może (ekstremalnie!) od lupy np.C.
Swiety82 Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Napisano 9 Kwiecień 2010 Niestety... ale brak jakiegokolwiek gwintu...Dodaje lepsze foto
Cronos Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Mam komplet narzędzi precyzyjnych typu: punktak, skalpel, eza, wszystkie mają identyczne raczki.Pozdro
Swiety82 Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Napisano 9 Kwiecień 2010 Dzięki wielkie chłopaki. Cronos-możesz fotkę zrobić?
Swiety82 Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Napisano 9 Kwiecień 2010 Witam!Takie coś wygrzebałem, ciekawi mnie cóż to jest? Materiał to miedź, brak gwintów, wykonane z jakby prasowanej blachy, średnica 3-4mm...Ktoś ma jakieś pomysły?
Catadero Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Nie grawerowana tylko moletowana. Pewnie w środku ma gwint?Jeśli tak, to uchwyt od czegoś.C.
Pytanie
Swiety82
Witam!
Takie coś wygrzebałem, ciekawi mnie cóż to jest? Materiał to miedź, brak gwintów, wykonane z jakby prasowanej blachy, średnica 3-4mm...
Ktoś ma jakieś pomysły?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.