Swiety82 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Zapomnieli dodać (zapewne przez przypadek :P ) że remont helskich fortyfikacji odnawiali również pasjonaci staroci" nierzadko chodzący z wykrywką. Ale co tam-do jednego wora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Ze oczywiscie zapomnieli dodac,ze sami kopią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Nawet łuski sprzedają. Od mausera niemieckie po 2zł jak byłem w wakacje, jak się spytałem o polskie to powiedzieli że zbyt cenne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 łuski jak łuski ale pomiędzy Kuźnicą a Jastarnią przychlast popaprany oprócz biletów wstępu do bunkra sprzedawał całe amo do mausa ( 5 zł ) :) jak mu powiedziałem żeby sobie barana strzelił o najbliższą sosnę to się jeszcze obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagmin Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Sprzedawał pełne naboje?Widziałem tam tylko breloki i dekoracyjne ze współczesnej ammo.Do tego niektóre miały nacięcie do otwierania napoi kapslowanych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Byłem na Helu kilka lat temu i widziałem te ich " forty. Od niedawna można tam chodzic i już prują japy bo boją się, że im nic nie zostanie w ziemi. Wycinają płyty pancerne, malują różne grafy na bunkrach, zaśmiecają je puszkami i innymi śmieciami i nikt się o to nie czepia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.