carabus Napisano 31 Marzec 2010 Autor Share Napisano 31 Marzec 2010 można podstawić dowolny problem" pojawiający się na forumIlu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę?1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki1 którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie”2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka”7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki5 którzy pojadą tym co wytykali błędy3 którzy poprawią te błędy6 którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” i 6 którzy powiedzą im że są głupi2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się „lampa”15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka”19 którzy napiszą, że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” /„Zgadzam się”5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek4 którzy napiszą że „BYŁO!”13 którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 kolego carabus, następnym razem postaraj się dodac fotki wymiany żarówki, co może pomóc w dokładniejszej analizie wątku!!!pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Carabus podaj wymiary żarówki.I koniecznie z jakiego materiału wykonana.I o ile można prosić to rejon kraju w którym wymieniasz żarówkę.I jeszcze jedno.Czy na zarówce są jakieś sygnatury?Będzie łatwiej określić czy oryginał czy kopia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek30cd Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Na moje oko to ta żarówka to na pewno kopia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 uuuuu kolego nieładnie ściągaćhttp://www.lastchaospomoc.fora.pl/offtopic,17/ilu-forumowiczow-potrzeba-zeby-zmienic-zarowke,1323.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 carabus dawno się tak nie uśmiałem :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Dodam jeszcze ze warto by wycenić tą żarówkę i dać wpis że od nas Odeszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 a ja dodam, ze amnestii w tym roku juz nie bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 A do zapalenia żarówki przy nicku potrzeba tylko moderatora;)Woytas nawet dla politycznych niewinnie oświetlonych";)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Politycznych będziemy prześwietlać, tylko żarówki i lampa inne będą potrzebne.Lub świecić prosto w twarz ( podczas wymiany @ ).Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 12:07 31-03-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 jak to nie będzie amnestii?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Ale masz świadomość, że prima-aprilis dopiero jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 wiem bo odliczam czas do dnia wolnego by w las pójść:) bo na razie to las przylazł do mnie,nie zamknąłem drzwi wejściowych i gryzoń mi wlazł,tj szara mysz polna.bez ogona jakieś 3cm długa,pewnie potomek tej która ukiliłem w garażu przyszedł się zemścić:/i siedze z zamnkniętymi drzwiami i próbuje wyłowić uchem gdzie jest,dwa razy cholera mi uciekła niemal że z ręki..a pułapki gdzieś zgubiłem i nie ma jak złapać tylko czakać i tłuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 hehe a ilu poszukiwaczy trzeba do zlapania jednej myszy?:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Kwestia, jak dużą grupę znajomych Hebda na imprezę zaprosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 tak, a po spozyciu przez nich wody ognistej, to juz nie jedna mysz beda widzieli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 i wtedy krajobraz zrobi się iście wojenny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 31 Marzec 2010 Autor Share Napisano 31 Marzec 2010 PAWEL*STRC - dyć nie pisałem że sam do tego doszedłem - dostałem od kolegi na emaila i puściłem dalej w obieg - no ale temat żarówki jak widzę się kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 spoko kolego :) ale ktoś fajnie wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturborat Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 3 którzy napiszą o akcji policjantów z Zespołu do Spraw Zwalczania Przestępstw Przeciw Żarówkom, którzy aresztowali osobnika handlującego na Allegro żarówkami.56 którzy wyrażą oburzenie takimi postępkami organów ścigania i doradzą, aby lepiej zajęły się lampami naftowymi.12 którzy wyrażą oburzenie postępkiem osobnika i zapewnią, że nigdy nie sprzedaliby żarówki za żadne skarby ani też żadnej nie kupili1 który zaproponuje zmianę przepisów w sprawie żarówek na wzór angielskich23 którzy zaproponują akcję Żarówka dla premiera Tuska16 którzy wyzwą Tuska od żydów i esbekówi cała resztą, która stwierdzi, że zamiast gadać lepiej wziąć wykrywacz do żarówek i iść do lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 i najważniejsze czy żarówka pochodzi z kantyny SS lub Luftwaffe bo jeśli nie to nic nie znaczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 złapana:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Wyluzował mnie troszeczkę ten temat.I dobrze bo chyba mnie dziś stąd wyrzucą więc coś na osłodę.Ale zostałem bezprzykładnie sprowokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Hebda normalnie profesjonal myszokiller jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Że też się nie bał... Przecież ta bestia mogła go zagryźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.