Skocz do zawartości
  • 0

Części z SDKFZ 7 ?

vojtaz2

Pytanie

Napisano
Witam, pytanie z działu motoryzacji pancernej, wczoraj wyskoczyły okładziny obręcz , oraz inne części , proszę o identyfikacje

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

z początku myślałem że to jakaś felga połamana, ale okazuje się że wszystko jest ładnie równo obcięte więc wymyśliłem że to są okładziny hamulców bębnowych, proszę o pomoc

Napisano

czy to nie będą zawiasy drewnianych burt?? przypomnę że ostatnim wątku informowałem o szpili którą wykopałem w tym samym miejscu, 20 metrów obok stało działo flak 88, być może te działo było zamontowane na tym SDKFZ 7 ?? lub było ciągnięte

Napisano
http://hosted.wargamer.com/Panzer/koblenz/internet/imagepages/image2.html
Nie tylko,koła Flak88 również posiadały taki łącznik na felgach.
Napisano
Witam, dziękuję za link w którym widać środek kabiny oraz wiele innych rzeczy, ale bardziej chodziło mi o wersję z drewnianymi burtami.
Napisano
Mam pytania co do reszty przedmiotów, a i zapomniałem z miejsca zabrać takie coś jak skobel do burty, pojadę w przyszłym tygodniu i zabiorę
Napisano
Nie sądziłem że ta felga jest tak złożona. A czy w necie jest gdzieś fotka tych burt sdkfz ? i środka kabiny gdzie widać zegary wskaźniki kontrolki?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie