banderas Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 Witam.Kolejna okazja do spotkania się.http://www.zlot.poszukiwania.pl/pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam . Okazja do spotkania się może i dobra, ale jak organizować zlot dla poszukiwaczy to gdzie w planach wyprawa w teren ze sprzętem?Mistrzostwa polski w eksploracji?? co to takiego??może na 100m2 organizator zakopie kilka fantów i ten który znajdzie jak największą ilość przedmiotów zostaniem mistrzem? udział w uroczystościach i grach to dobre dla harcerzy.Tern Gorlic obfituje w fanty z 1-wojny i nie tylko.I organizatorzy którzy chcą promowac swoje miasto, region powinni zorganizować wyprawę w teren 2 - dniową, a po powrocie z terenu myśleć jak wypełnic resztę dnia dla poszukiwaczy.Moim zdaniem jest to kolejna reklama gdzie w parze z jakąś uroczystością chce sie ściągnąc jak najwiekszą ilość osób w tym poszukiwaczy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 o nie! i mi wszystko zryją, każdy las. To bedzie makabra. Jak sie zjedzie tysiąc ludzi ;d no cóż życie, czasem trzeba sie dzielić :) Ciesze się że zlot tak blisko mnie i do zobaczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 michal123456789 tam już tak zryte że szkoda gadać ,jeżdżę dość często ale miejsc trzeba szukać daleko w górach, na zlocik się wybiorę może być fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizmat Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Ja wiem, czy zryją? Niby w regulaminie zlotu wyraźnie pisze: czasie trwania zlotu, jak również przed i po jego zakończeniu obowiązuje całkowity zakaz eksploracji na terenie i w okolicach Gorlic. Jego złamanie grozi konsekwencjami zgodnie z ustawą ; osoba złapana na w/w czynnościach zostanie natychmiast usunięta ze zlotu". Ale to tak odnośnie inicjatywy ze strony organizatorów zlotu. Wiadomo, zjedzie sie też spora grupa nazwijmy ich iezrzeszonych"... I tu jest problem, ale nie do końca... Bowiem mieszkam w bliskiej okolicy Gorlic i wiem, że służby mundurowe będą uczulone na tego typu sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizmat Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 I jeszcze jedno pytanie do organizatorów zlotu- jak się ma punkt 5 regulaminu zlotu, tj. w czasie trwania zlotu, jak również przed i po jego zakończeniu obowiązuje całkowity zakaz eksploracji na terenie i w okolicach Gorlic. Jego złamanie grozi konsekwencjami zgodnie z ustawą ; osoba złapana na w/w czynnościach zostanie natychmiast usunięta ze zlotu" do planu zlotu, chodzi mi o niedzielę, gdzie przewidziane są Mistrzostwa Polski w Eksploracji" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 To co - normalnie poza zlotem - w jego trakcie - nie mozna bedzie kopac ? bo tak ktos sobie wymyslił? I co ma znaczyć wykluczenie ze zlotu? W sumie jesli ma to na celu przeszkode w zryciu okolicy to chwała organizatorom:) Co do Gorlic to i tak zryte jak nic ale sa jeszcze ciekawe miejsca nieopodal :) Przeciez caly mój temat to fanty tylko i wyłącznie z tych okolic.Na zlocie bede tak czy tak wiec do zobaczenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 27 Marzec 2010 Autor Share Napisano 27 Marzec 2010 michal1...9,te ciekawe miejsca to na saperkę czy na czekan,bo się nastawiam na mały spacer.p.s.spłukać całodzienny kurz z gardła chłodnym bow ,przy ognisku,w doborowym towarzystwie-bezcenne.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Byłem na kilku imprezach kolegi Kruka i szczerze je polecam, naprawdę sporo dobrej roboty odwala, postaram się w tym roku też wybrać do niego i wszystkich chętnych zapraszam.A o kopaniu co gdzie jak i kiedy obgadamy na miejscu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Sorry,błąd w tytule wątku,powinno być XXVII ZLOT.pzdr.[a Kudłaty dobrze gada ;} ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Racja , KudłatyHD dobrze prawi:)Zloty organizowane przez poszukiwania.pl są naprawdę godne plecenia.To są prawdziwe zloty ,a nie jakieś konferencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Super zlot,super ludzie.Niuniek-doceniamy,dziękujemy. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Zlot miłosników eksploracji z zakazem poszukiwan!!!!To tak jak zlot milosnikow motoryzacji bez ukochanych pojazdow.Chociaz mowia,ze eksploracja ma wielorkie znaczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Coś z grubsza jak piwo bezalkoholowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 a ktos wyzej napisal cytat :To są prawdziwe zloty ,a nie jakieś konferencje"he he he zasmial sie hrabia z francuzka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 to nie Wyspy,nie da się spotkać i kopać całym narodem zarazem..no chyba że ktoś ma pole i chce by wyglądało jak kretowisko:)albo księżyc.Choć na masowe kopanie bym się pisał:)okazja ku temu jest podczas poszukiwań sztandaru w lipcu!na razie gira w gipsie więc na wykrywkę to mogę co najwyżej popatrzec..ale pod Lelów zapewne pojade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Witam !Osobiście byłem - świetnie się bawiłem . Może troszkę brakowało wyjścia wspólnotą w teren , ale kto chciał to zobaczył co i gdzie może leżeć ,poznał parę fajnych osób , a co ważniejsze wymienił doświadczenia związane ze sprzętem i różnymi formami poszukiwań . Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów i podziwiam tych z dalekich stron co na zlot przybyli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Feld może Ty zorganizujesz oficjalny zlot żeby wszyscy mogli legalnie pokopać???Krytykować każdy może - lub uprawiać partyzantkę :).Zlot był naprawdę udany szkoda tylko że tak krótko .Pozdrawiam wszystkich organizatorów i uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 no przeca mówię!24-25 lipca-poszukiwanie sztandaru pod Lelowem.Chłooopaki nooo,legalne kopanie ze wszystkimi papierami i pozwoleniami.wieczorem ognicho,kiłbaski,browar wino,spiew..Tu nikt nie będzie marudził że daleko,prawie środek kraju,każdy ma podobną odległość..Nie trzeba nic organizować i załatwiać,wykrywka w dłon i jazda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irekn Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 zlocik SUPER integracja się udała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Witam.Zlot okiem Armanda [zdolny gość]http://www.youtube.com/watch?v=HNsU1FAE3tU&feature=player_embeddedpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Znaczyt ja sem Partyzant...No coz w tych czasach wiekszosc z nas musi uprawiac to hobby ,na sposob zgoła partyzancki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 No to jeszcze fotki ze zlotu:http://picasaweb.google.com/ArmandDetectors/ZlotGorlice2010?feat=embedwebsite# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 pozdrowienia dla znajomych - szkoda że mnie nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.