Skocz do zawartości

Moje znaleziska.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jeżeli większość tego znalazłaś w tym lesie o którym mowa w artykule , to gratuluję terenu na którym mieszkasz.
U nas to by były piękne trafienia.
Imponujący i różnorodny zbiór--gratulacje
Napisano
Witam gratuluje wspaniała kolekcja,mam jednak jedno pytanko na fotce nr1 widać dwa guziki z amerykańskim orłem czy to też wykopki?Czy to raczej te 10% od znajomych.Pozdrawiam Sebson.
Napisano
a ja mam tylko pytanie częściowo związane z Twoją kolekcją, którą z resztą podziwiam...
a mianowicie...
Jak utrzymujesz czystość na tylu półkach i półeczkach, że nie ma na nich śladu kurzu? w jaki sposób je zabezpieczasz? i eksponaty i miejsca ich wyłożenia?
Napisano
Witam, niestety ale żeby utrzymać w takim stanie raz w miesiącu poświęcam cały dzień na posprzątaniu tego,ale naprawdę super to wygląda,gablotka mieści się w pokoju gościnnym takie małe muzeum jak to mówią goście,pozdrawiam.
Napisano
Piękne ceramiczne kapselki ! uwielbiam je :)
W sumie niewiele warte są takie kapselki, ale jak przechadzasz się po polu i taki kapselek wystającym cycuszkiem prosi Ciebie..podnieś mnie" to jest bezcenne :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie